Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Terveys » Kutsu: Tervetuloa SuPerin ja Hoiva-alan Palveluntuottajien seminaariin SuomiAreenassa: Tulevaisuus on vanhusten - Miten onnistua vanhustyön haasteissa?

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto SuPer

Kutsu: Tervetuloa SuPerin ja Hoiva-alan Palveluntuottajien seminaariin SuomiAreenassa: Tulevaisuus on vanhusten - Miten onnistua vanhustyön haasteissa?

Kutsu.
Julkaistu: 04.07.2016 klo 08:45
Julkaisija: Suomen lähi- ja perushoitajaliitto SuPer


Aika: 11.7.2016 klo 15.15-16.30

Paikka: Eetunaukion lava, Eetunaukio, Itäpuisto (Pori)

 

SuPerin ja Hoiva-alan Palveluntuottajien järjestämässä seminaarissa luvassa on kriittistä keskustelua ikäihmisten tulevaisuudesta ja hoitamisen haasteista.

Seminaarissa keskustelemassa ovat Suomen lähi- ja perushoitajaliitto SuPerin puheenjohtaja Silja Paavola, perhe- ja peruspalveluministeri Juha Rehula ja Esperi Care Oy:n toimitusjohtaja Marja Aarnio-Isohanni. Tilaisuuden juontaa uutisankkuri Peter Nyman. Mukana myös Rap-Mummo Eila.

SuPerilla on Porin kansalaistorilla 11.-15.7. messuteltta, jonne olet tervetullut jatkamaan keskustelua ja tutustumaan SuPerin toimintaan.

Tervetuloa!

Sari Tirronen
tiedotuspäällikkö
Suomen lähi- ja perushoitajaliitto SuPer

Lisätietoja: SuPerin puheenjohtaja Silja Paavola, 050 527 5085

Liitetiedostot

SuPeriin kuuluu lähes 90 000 sosiaali- ja terveydenhuoltoalan koulutettua ammattilaista, jotka työskentelevät julkisella ja yksityisellä sektorilla.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs