Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Terveys » Kutsu: Signmark Oulun Rotuaarilla nuorten unelmien puolesta pe 9.8 14:00

Tutoris Oy

Kutsu: Signmark Oulun Rotuaarilla nuorten unelmien puolesta pe 9.8 14:00

Kutsu.
Julkaistu: 05.08.2013 klo 07:00
Julkaisija: Tutoris Oy

Oulun Rotuaarilla tempaistaan lasten ja nuorten -erilaisten ja samanlaisten -unelmien puolesta, kun räppäri Signmark vetää perjantaina 9.8. klo 14:00 kaikille avoimen ilmaiskeikan.

Signmark syntyi kuurona maailmaan missä musiikki on vain kuulevia varten. Hänen musiikkiuransa alkoi lapsena joululauluista kun hän käänsi tutut suosikit viittomakielelle, jotta koko perhe sai laulaa yhdessä.

Signmark on loistava esimerkki kaikille lapsille ja nuorille siitä, kuinka unelmansa voi toteuttaa ja tehdä mahdottomasta mahdollisen, kun pitää unelmistaan kiinni! Niin kauan kun lapsilla ja nuorilla on unelmia, niin kauan maallamme on tulevaisuutta.

Tapahtumassa mm. lauletaan yhdessä Signmarkin biisi Against the wall.

Tapahtuman järjestää oululainen Tutoris Oy, joka tarjoaa kuntoutuspalveluita lähes koko Suomessa.

Lisätietoja: Petra Tirkkonen, markkinointi- ja viestintäjohtaja, Tutoris Oy, puh. 040 560 3970 tai petra.tirkkonen@tutoris.fi

 

Tutoris Oy on valtakunnallisesti toimiva kuntou­tuspalveluja tarjoava yritys, joka kehit­tää vaikuttavia, kustannustehokkaita palveluita innovatiivisella ja ennakkoluulottomalla otteella. Kunnat ja kuntayhtymät, Kela sekä yksityiset yritykset ovat tärkeitä yhteistyökumppaneitamme ja asiakkai­tamme. www.tutoris.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs