Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Terveys » Kutsu: Päihdetiedotusseminaari "Kohtaamisia päihdetyössä" Helsingissä 9.6.2016

A-klinikkasäätiö

Kutsu: Päihdetiedotusseminaari "Kohtaamisia päihdetyössä" Helsingissä 9.6.2016

Tiedote.
Julkaistu: 27.05.2016 klo 11:42
Julkaisija: A-klinikkasäätiö

Alkoholi on ajankohtainen uutisaihe. Lainsäädännön muutokset heijastuvat päihdetyön asiakkaiden ja ammattilaisten kohtaamisiin. Moni maahanmuuttaja kohtaa suomalaisen juomiskulttuurin tänä kesänä. Onko maan tavoille oppiminen tässä hyvä vai huono asia - ja voisimmeko kenties oppia uusilta tulijoilta jotakin?
 
Kokemusasiantuntijat ja ammattilaiset kohtaavat A-klinikkasäätiön päihdetiedotusseminaarissa torstaina 9.6.2016. Maksuton tapahtuma järjestetään tänä vuonna Helsingissä Balderin salissa (Aleksanterinkatu 12).
 
Seminaarissa tavataan A-klinikkasäätiön johtava ylilääkäri Kaarlo Simojoki sekä lukuisia muita alan asiantuntijoita ja kokemusasiantuntijoita. Tilaisuudessa jaetaan myös vuoden 2016 päihdetiedotuspalkinto.
 
Tutustu monipuoliseen ohjelmaan ja puhujiin osoitteessa www.paihdetiedotusseminaari.fi
 
Seminaari on suunnattu toimittajille, vaikuttajille ja päihdetyötä tekeville. Ilmoittautuminen 31.5. mennessä, paikkojen täyttyessä tiedotusvälineiden edustajat ovat etusijalla. Tapahtuman järjestelyistä vastaa A-klinikkasäätiön viestintäyksikkö yhteistyössä 20-vuotisjuhlavuottaan viettävän Päihdelinkin kanssa.
     
Seminaaria voi seurata suorana verkkolähetyksenä. Linkki julkaistaan tapahtumasivulla www.paihdetiedotusseminaari.fi
   
Osallistu keskusteluun Twitterissä hashtagilla #ptsemma
   
Lämpimästi tervetuloa!

Liitetiedostot

A-klinikkasäätiön hoito- ja kuntoutuspalvelut, ehkäisevä päihdetyö sekä asiantuntijapalvelut vähentävät päihdehaittoja ja parantavat päihdeongelmaisten ja heidän läheistensä asemaa. A-klinikkasäätiön sähköiset palvelut tavoittavat yli 160 000 yksilöityä kävijää kuukausittain.
  
www.a-klinikka.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs