Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Terveys » Kutsu 21 vuotiaan Saunastoren ensimmäisen showroomin mediatilaisuuteen

Saunastore Oy

Kutsu 21 vuotiaan Saunastoren ensimmäisen showroomin mediatilaisuuteen

Tiedote.
Julkaistu: 15.05.2015 klo 07:30
Julkaisija: Saunastore Oy

Kutsumme teidät Mankkaalle perjantaina 15.5.2015 klo 10.

 

Saunastore avaa Espooseen Mankkaalle saunatuotteiden esittelytilan perjantaina 15.5, täydentämään verkkokaupan virtuaaliesittelyä ja Augmented Reality-sovellusta.

Saunastoren tavoite on olla globaalisti tunnettu ja luotettu saunatuotteiden erikoisliike. 

Showroomissa ovat esillä uudet Aura-kylpyhuonesaunat, Northern Lights Nagare-lauteet, kiukaat ja saunatarvikkeet, Saunasellan saunatuolit, sekä laaja valikoima Lapuan Kankureiden saunatekstiileitä. Showroomissa esittelemme myös Augmented Reality-työkalua jolla voi helposti virtuaalisesti tutustua eri sauna- ja kiuasmalleihin. Tuomme uusinta suomalaista tekniikkaa perinteiselle sauna-alalle, parantamaan asiakaskokemusta ja -palvelua.

Kerromme mitä kuuluu suomalaiselle sauna-alalle, sekä miten sauna kehittyy maailmalla.

Saunastore täytti tänä vuonna 21 vuotta, ja sen verkkokauppa jo yli 16 vuotta. Nyt avaamme ensimmäisen kivijalkatilan Suomessa, tarjoamaan fyysisen kontaktin niin asiakaspalveluumme kuin tuotteisiinkin. Menemmekö takapakkia kehityksessä? Ei suinkaan, vaan tuomme lisäarvoa asiakkaalle.

Saunastoren omistajalla ja toimitusjohtajalla, DI Tapani Aholla on tausta Nokian alihankintaketjussa ja kansainvälisessä liiketoiminnassa. Saunastoren myynti kasvoi viime vuonna n. 50%.

 

Kutsumme teidät mediatilaisuuteen tapaamaan meitä, kuulemaan tapahtumista ja tulevaisuudestamme, ja tutustumaan tuotteisiimme ja uuten esittelytilaan Mankkaalle Espooseen, perjantaina 15.5.2015 klo 10.

 

 

 

 

Lisää tietoja antaa:

Tapani Aho

 

Saunastore Oy

www.saunastore.fi

puh. 040 8282497

tapani@saunastore.fi

Mankkaantie 5 G

02180 Espoo

Liitetiedostot

Saunastore on perustettu 21 vuotta sitten viemään saunatuotteita USA:aan. Olemme toimineet nettikauppana jo netin alkuajoista asti, ja asiakkaitamme on ympäri maailman. Saunastore on perheyritys, jolla on yhtiöt Suomessa ja USA:ssa. Saunastore oli mm. keväällä 2014 Kevätmessuilla, syksyllä Habitare ja Finnbuild-messuilla, sekä 2015 Kevätmessuilla. Syksyllä 2015 olemme Hem och Villa-messuilla Tukholmassa.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs