Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Terveys » Kupittaan vanhuspsykiatrian osastoa G1 koskeva selvitys

Turun kaupunki

Kupittaan vanhuspsykiatrian osastoa G1 koskeva selvitys

Tiedote.
Julkaistu: 24.02.2016 klo 22:00
Julkaisija: Turun kaupunki

Turun kaupungin sosiaali- ja terveyslautakunta kokoontui 24.2.2016 klo 18 käsittelemään julkisuudessa esitettyjä väärinkäytösepäilyjä Turun psykiatrisen sairaanhoidon osasto G1:llä. Lautakunnalle annettiin selvitys niistä toimenpiteistä, joita vuonna 2013 ja sen jälkeen on tehty, ja mitä on tehty 18.2.2016 jälkeen asian noustua julkisuudessa esille. Lautakunta merkitsi asian tiedoksi ja päätti, että asia tuodaan uudelleen käsiteltäväksi jatkoselvitysten valmistuttua.

Lisäksi lautakunta päätti esittelijän muutetusta päätösehdotuksesta yksimielisesti, että potilasturvallisuus ja hyvä hoito erityisesti psykiatrian osastojen osalta varmistetaan ja asiasta raportoidaan säännöllisesti lautakunnalle esim. kahden kuukauden välein.

Lisäksi lautakunta toteaa, että ylilääkäri Jyrki Heikkilä toimii 1.1. - 31.5.2016 muissa tehtävissä kuin mielenterveys- ja päihdepalvelujen tulosyksikköjohtajana.

Käsittelyn aluksi lautakunta päätti puheenjohtajan esityksestä yksimielisesti, että asia käsitellään kaupunginjohtaja Aleksi Randellin esittelystä.

Lautakunnan listateksti liitteineen löytyy sosiaali- ja terveyslautakunnan esityslistat- ja pöytäkirjat -sivulta.

Lisätietoja antaa tarvittaessa kaupunginjohtaja Aleksi Randell.

 

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs