Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Terveys » Kuopion Pallokissat ja Terveystalo yhteistyöhön

Terveystalo

Kuopion Pallokissat ja Terveystalo yhteistyöhön

Tiedote.
Julkaistu: 11.04.2012 klo 11:51
Julkaisija: Terveystalo

Lehdistötiedote 11.4.2012

Kuopion Pallokissat ja Terveystalo yhteistyöhön

Jalkapalloseura Kuopion Pallokissat ja Terveystalo ovat solmineet yhteistyösopimuksen kausille 2012 ja 2013. Kaksivuotisen sopimuksen myötä Terveystalo on turvaamassa Pallokissojen edustus- ja juniorijoukkueiden pelikuntoa ja kehittymistä.

Pallokissat on nais- ja tyttöjalkapalloon keskittyvä seura. Seurassa pelaa yli 400 juniorityttöä ja edustusjoukkueessa on 26 nuorta pelaajaa. Pallokissojen edustusjoukkue pelaa tulevana viikonloppuna alkavassa Naisten Liigassa, naisjalkapallon ylimmällä sarjatasolla. Joukkueessa on mm. viime vuoden B-tyttöjen SM-hopeamitalisteja ja toista kymmentä eri nuorisomaajoukkueringeissä olevaa pelaajaa.

Yhteistyösopimus Terveystalon kanssa on Pallokissojen puheenjohtajan Tero Karjalaisen mukaan osa seuran pitkän tähtäimen suunnitelmaa.

- Terveystalo pystyy tarjoamaan parhaan osaamisen ja laajan palveluvalikoiman pelaajien kehittämiseen, vammojen ennaltaehkäisyyn ja hoitoon sekä hyvinvointiin, Karjalainen kertoo.

- Pitkän tähtäimen tavoitteenamme on Suomen Mestaruus neljän vuoden kuluttua ja pelit eurokentillä Itä-Suomessa jalkapallo-oppinsa saaneilla pelaajilla. Tavoitteeseen päästäksemme on tehtävä kokonaisvaltaista kehitystyötä sekä pelaajien että seuratoiminnan osalta ja tähän kehitystyöhön tarvitsemme kumppaneita eri osa-alueilta, Karjalainen jatkaa.

Sopimus kattaa sekä naisten edustusjoukkueen että juniorijoukkueet. Yhteistyössä huomioidaan vammojen ennaltaehkäisy, niiden hoito ja kuntoutus. Karjalaisen mukaan Terveystalon laaja palveluvalikoima ja asiantuntijaverkosto auttavat takaamaan urheilijan hyvinvoinnin pitkän kauden aikana.

- Kausi on pitkä ja pelikunto on taattava huhtikuusta lokakuuhun asti. Terveystalon laaja asiantuntija- ja toimipaikkaverkosto takaa yllättävissä tilanteissa hoidon myös muilla pelipaikkakunnilla.

Paikallinen yhteistyö tärkeää Terveystalolle

Terveystalo Kuopion yksikönjohtaja Pekka Puustisen mukaan sopimus Pallokissojen kanssa on tärkeä lisä Kuopion urheiluseurayhteistyöhön.

- Naisjalkapalloilu on kasvattanut voimakkaasti suosiotaan Kuopiossa viime vuosina ja Terveystalo haluaa olla tukemassa seuran tavoitteellista kehitystyötä. Seura on merkittävä liikuttaja ja tekee erittäin hyvää juniorityötä.

- Jalkapallo on laji, jolle ovat tyypillisiä nopeat suunnan muutokset. Tämä yhdistettynä usein liukkaaseen alustaan aiheuttaa sen, että erilaiset alaraajavammat, polven ja nilkan vääntymiset ja lihasrevähdykset, ovat tavallisia. Haluamme Terveystalossa tarjota nopean ja laadukkaan hoidon, kuntoutuksen ja paluun takaisin pelikentälle, Puustinen kuvaa.

Kuopion Terveystalon kolme urheiluseurakoordinaattoria huolehtivat nopeasta hoitoon pääsystä urheiluseurojen nimetylle vastuulääkärille nopeasti ja vaivattomasti. Jalkapalloilijoiden koordinaattorina toimii Sami Kinnunen.

Tarvittaessa urheilija ohjataan erikoislääkärin, esimerkiksi ortopedin, vastaanotolle. Terveystalo Sport on uudenlainen urheilu- ja liikuntavammojen hoitokonsepti, joka käsittää tapaturmapäivystyksen, lääkäripalvelut, laboratorio- ja kuvantamispalvelut, leikkaukset ja kuntoutuksen.

- Terveystalo on tuoreen tutkimuksen mukaan huippu-urheilijoiden johtava terveydenhuoltopalveluiden tarjoaja Suomessa. Meillä on kaikki se huippuosaaminen, jolla urheilulliset tavoitteet ovat saavutettavissa, Puustinen jatkaa.  

Terveystalo Kuopio on monipuolinen lääkärikeskus-sairaala, jonka palvelutarjontaan sisältyvät yleis- ja erikoislääkäripalvelut, leikkaukset ja toimenpiteet, työterveyspalvelut sekä uusinta teknologiaa hyödyntävät kuvantamispalvelut ja oma laboratorio. Lääkärikeskuksessa on 24/7 päivystys. Palvelut löytyvät osoitteesta Asemakatu 22-24, Kuopio.

Lisätietoja:

Terveystalo, yksikönjohtaja Pekka Puustinen, puh. 050 567 5538
Pallokissat Kuopio ry, puheenjohtaja Tero Karjalainen, puh. 044 363 5213

Terveystalo on Suomen suurin terveyspalveluyritys. Yhtiö tarjoaa monipuolisia terveys-, työterveys-, sairaanhoito- ja tutkimuspalveluja lähes 150 toimipaikassa eri puolilla Suomea. Terveystalon asiakkaita ovat yksityishenkilöt, yritykset ja yhteisöt, vakuutusyhtiöt sekä julkinen sektori. Terveystalo työllistää valtakunnallisesti noin 6000 terveydenhuollon ammattilaista. www.terveystalo.com

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs