Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Terveys » Kun huumeeton arki voitti

Kirjapaja

Kun huumeeton arki voitti

Tiedote.
Julkaistu: 13.02.2014 klo 10:00
Julkaisija: Kirjapaja

Lehdistötiedote, julkaisuvapaa 13.2.2014 klo 10

Elämässä kiinni – Kun huumeeton arki voitti on Anita Korhosen uusi teos.  Hänen tyttärensä eli huumemaailmassa yli kaksikymmentä vuotta. Sitkeydellä ja läheisten tuella tämä palasi huumeettomaan elämään, ja nyt arki kantaa. Normaalielämään sopeutuminen ei ole aina ollut helppoa.

Anita Korhonen on kuvannut tyttärensä elämää aiemmissa kirjoissaan Kirjeitä Tiinalle ja Elossa jälleen. Kolmannessa kirjassa äiti kirjoittaa Tiinalle kirjeitä Lontooseen, jossa tämä opiskelee psykologiaa. Äidinrakkaus venyy mutta kestää. Tiina on saanut elämäänsä järjestykseen. Se on vaatinut arkisten asioiden opettelua, mutta tulevaisuus näyttää vihdoin valoisalta. Tiina valmistuu, ja hänellä on edessään kaikki se hyvä, mikä on huumevuosina jäänyt kokematta.

Äidin huumeraportin päätös antaa toivoa päihdeongelmaisten omaisille.

 

ANITA KORHONEN on vapaa kolumnisti, joka asuu puolisonsa Keijo Korhosen kanssa osan vuodesta Arizonassa.

 Anita Korhonen, Elämässä kiinni. Kun huumeeton arki voitti. 263 s. ISBN 978-952-288-033-8, Kl 99.1. Ovh. 31,90

Kirjan kansikuva  täältä.

Lisätietoja:

Kirjapaja: viestintä / Marja-Liisa Saraste, marja-liisa.saraste@kirjapaja.fi, puh. 09 6877 4568. 

Anita Korhonen ja tytär Tiina ovat tavattavissa kirjan julkistamistilaisuudessa to 13.2. klo 10 Kotimaa Oy:n tiloissa, Hietalahdenranta 13, Helsinki.

Arvostelukappaleet: minna.vatja@lastenkeskus.fi

 

 

 

 

 

 

Liitetiedostot

Lasten Keskus ja Kirjapaja Oy on kustantamo, joka nimensä mukaisesti yhdistää kaksi tuotemerkkiä.

Molemmilla tuotemerkeillä on perinteikäs historia ja vankka tunnettuus kustannusmaailmassa. Kirjapaja on kustantanut kirjoja jo vuodesta 1942, Lasten Keskus Oy vuodesta 1974. Yhteistä henkistä pääomaamme edustavat samat arvolähtökohdat ja eettisen ja hyvän elämän tavoitteet. Yhdistymisen kautta näiden luotettujen kustantajanimien asema kuluttaja- ja jälleenmyyntikentällä sekä seurakuntien piirissä vahvistuu entisestään.

Kirjapajan tuotannossa on monipuolisia tietokirjoja elämäntaidon, hyvinvoinnin, kulttuurin ja yhteiskunnan aloilta. Hyvin edustettuja ovat maailmankatsomuksellinen, hengellinen ja teologinen kirjallisuus ja kirkolliset kirjat. Lisäksi julkaisemme niin kotimaisia kuin käännettyjä lahjakirjoja. Nimikkeet kattavat tunnelmat ja tarpeet ilosta suruun, kannustuksesta lohdutukseen.

Lasten Keskus on tunnettu erityisesti lasten kuvakirjoista sekä kasvatukseen liittyvästä tietokirjallisuudesta. Kotimaisten kuvakirjojen ohella julkaisemme myös ulkomaisia kuvakirjoja, saturomaaneja ja lasten tietokirjoja. Kirjoille on usein tunnusomaista eettiset kysymykset, esimerkiksi ystävyys, auttaminen ja erilaisuuden hyväksyminen. Siksi ne toimivat hyvin myös kasvattajan apuvälineinä. Tuotannossa on myös oppikirjoja ja oppaita kodeille, kouluille ja päivähoitoon sekä seurakuntien lapsi- ja nuorisotyöhön.

Lasten Keskus ja Kirjapaja Oy julkaisee vuosittain noin 150 uutta nimikettä. 

 

Lasten Keskus ja Kirjapaja Oy – Sisältöä elämään.

 

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs