Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Terveys » Kumppanuussopimus Tekonivelsairaala Coxan ja Fysi Partnersin välillä mahdollistaa nopean ohjauksen tehokkaaseen kuntoutukseen

Fysi Partners Finland Oy

Kumppanuussopimus Tekonivelsairaala Coxan ja Fysi Partnersin välillä mahdollistaa nopean ohjauksen tehokkaaseen kuntoutukseen

Tiedote.
Julkaistu: 03.09.2014 klo 18:54
Julkaisija: Fysi Partners Finland Oy

-Yhteistyösopimus on hyvä uutinen erityisesti vaativaa kuntoutusosaamista tarvitseville tekonivelleikkaus –potilaillemme, sanoo Coxan toimitusjohtaja Tarmo Martikainen. -Valtakunnallinen Fysi Partners Finland Oy on luontainen kumppani meille. Olemme jo aiemmin tehneet koulutusyhteistyötä, jossa lääkärimme ovat kouluttaneet fysioterapeuteille sitä erityisosaamista, mitä tekonivelleikkauksessa käyneet asiakkaat tarvitsevat kotiutumisensa jälkeen, toteaa Martikainen. - Hoitoketjumme yksi tärkeä lenkki on asiakkaan kodin lähellä tapahtuva leikkauksen jälkeinen kuntoutus.

-Koordinoimme fysioterapia- ja lääkinnällisiä kuntoutuspalveluja koko valtakunnan alueella, totesi Fysi Partnersin toimitusjohtaja Aino Sainio allekirjoitustilaisuudessa.  Ylläpitämämme henkilökohtaisen OmaFysio -palvelun avulla saamme suoran kontaktin asiakkaaseen ja voimme osoittaa hänelle parhaan hoitopaikan läheltä kotia. Myös kotikäynnit ovat mahdollisia. Meillä on verkostossamme yli 200 fysioterapian palveluntuottajaa, joista osa on jo saanut Coxan erityiskoulutuksen tekonivelleikkauspotilaan kuntoutukseen, sanoo Sainio.

Laatua ja tuloksellisuutta

Nykyaika vaatii luotettavaa, sähköistä laatu- ja toimintajärjestelmää, jotta toiminta ja prosessit saadaan sujuviksi ja toimiviksi. Sekä Coxalla että Fysi Partnersilla on arvostettu IMS toimintajärjestelmä –alusta käytössä ja tämä luo mainion rajapinnan myös laatuyhteistyölle. Tehokas ja katkeamaton hoitoketju kuntoutusosioineen on tärkeä asia leikkauspotilaille. Kuntoutus voidaan aloittaa heti, kun lääkäri leikkauksen jälkeen antaa siihen luvan. Tämä nopeuttaa toipumista työ- ja toimintakykyiseksi. Suurin osa asiakkaista tullee itse maksamaan tarvitsemansa fysioterapiakäynnit, mutta mukaan mahtuu maksusitoumus- ja palveluseteliasiakkaitakin.

Fysi Partners toimii Coxan yhteistyökumppanina ja kartoittaa Kuntoutuspalveluun soveltuvat yritykset sekä varmistuu niiden osaamisesta ja hoitotasosta. - Coxa hyväksyy osaajaverkostoonsa vain riittävän erityiskoulutuksen saaneet palvelutuottajat, kertoo Coxan kehityskoordinaattori Marjo Uusitalo.

Coxa –ainoa laatuaan Pohjoismaissa

Coxa on Pohjoismaiden ainoa kokonaan tekonivelleikkauksiin erikoistunut sairaala. – Meille on aina tultu lääkärin lähetteellä myös Pirkanmaan ulkopuolelta. Tämän vuoden alussa voimaan astunut laki potilaan valinnanvapaudesta on hyvin merkittävä asia, painottaa Tarmo Martikainen. -Missä päin maata tahansa asuva suomalainen voi ilmoittaa lääkärilleen sen sairaanhoitopiirin sairaalan (esim. Pirkanmaan ja Tampereen pääosin omistaman Coxan), johon haluaa leikkaukseen ja lääkäri voi kirjoittaa sinne lähetteen. Suurin muutos on se, että lähetteen voi kirjoittaa yhtä hyvin terveyskeskuslääkäri kuin yksityislääkäri. Kun asiakas leikkauksen jälkeen lähtee sairaalasta, hän maksaa vain julkisen sairaalan hoitopäivämaksut ja lasku leikkauksesta lähtee asiakkaan kotikunnalle. Tämä tulee purkamaan tehokkaasti leikkausjonoja, ennakoi Martikainen.

Lisätietoja: Coxan toimitusjohtaja Tarmo Martikainen, tarmo.martikainen@coxa.fi  puh. 050 558 4579
Fysi Partnersin toimitusjohtaja Aino Sainio, aino.sainio@fysipartners.fi   puh. 0400 784515

Tekonivelsairaala Coxan toimitusjohtaja Tarmo Martikainen ja Fysi Partners Finland Oy:n toimitusjohtaja Aino Sainio allekirjoittivat kumppanuussopimuksen.

Tekonivelsairaala Coxan toimitusjohtaja Tarmo Martikainen ja Fysi Partners Finland Oy:n toimitusjohtaja Aino Sainio allekirjoittivat kumppanuussopimuksen.

Tekonivelsairaala Coxa Oy on tekonivelleikkauksiin erikoistunut sairaala Tampereella. Coxa Helsinki tarjoaa erikoislääkärin vastaanottopalveluita Ruoholahdessa. Coxa on julkisomisteinen yhtiö, jonka pääomistajina ovat Pirkanmaan sairaanhoitopiiri ja Tampereen kaupunki.

Fysi Partners on fysioterapia- ja kuntoutusalan yritys, joka koordinoi fysioterapia- ja lääkinnällisiä kuntoutuspalveluja koko valtakunnan alueella ylläpitämänsä OmaFysio -palvelun avulla. Fysi Partners verkostoon kuuluu yli 230 fysioterapiayritystä. Yhtiö on perustettu vuonna 2008.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs