Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Terveys » Kriisi- ja traumatyö aiheena tammikuun avoimella luennolla 20.1.

Hämeen ammattikorkeakoulu HAMK

Kriisi- ja traumatyö aiheena tammikuun avoimella luennolla 20.1.

Tiedote.
Julkaistu: 18.01.2016 klo 11:11
Julkaisija: Hämeen ammattikorkeakoulu HAMK

Avoin HAMK -luentosarja jatkuu keskiviikkona 20.1.2016. Kriisi- ja traumatyöstä luennoi hoitotyön yliopettaja Leena Packalén.

Ikkunoita kriisi- ja traumatyön maailmaan -luennolla tarkastellaan kriisityötä osana psykososiaalista työtä. Kaikille avoimella ja maksuttomalla luennolla käsitellään traumaattisen tapahtuman tunnusmerkit, käydään läpi psyykkiset ja somaattiset reaktiot sekä tarkastellaan auttamisen periaatteita. Keskiössä on ajatus "on normaalia reagoida epänormaaliin" ja tarkastelunäkökulmassa korostuu selviytyminen.

Leena Packalén työskentelee yliopettajana HAMKin Hyvinvointiosaamisen yksikössä hoitotyön koulutuksessa. Hän on tehnyt kunnallista kriisityötä yli kymmenen vuotta. Sinä aikana hän on osallistunut myös suuronnettomuuksien jälkeiseen akuuttiin kriisityöhön. Nykyisin hän työskentelee psykoterapeuttina äkillisen kriisin kokeneiden ja traumatisoituneiden ihmisten kanssa. Hän toimii myös työnohjaajana.

Kahvitarjoilu alkaa klo 16, luento klo 16.30. Luento järjestetään Korkeakoulukeskuksessa Visamäessä C-talon auditoriossa (Vankanlähde 9, Hämeenlinna).

HAMKin kaikille avoin ja maksuton luentosarja alkoi osana Sibeliuksen syntymäkaupunki -säätiön kanssa tehtävää Sibelius Celebrations -yhteistyötä. Sarja alkoi joulukuussa 2013. Luentosarjassa on vahvasti esillä HAMKin eri alojen osaaminen. Luentosarjan aikataulu löytyy osoitteesta www.hamk.fi/avoinluento.

Lisätiedot

Tiina Björkskog, p. 03 646 3443 tai etunimi.sukunimi@hamk.fi

Tiedotus / Hämeen ammattikorkeakoulu ja Hämeen ammatti-instituutti
Visamäentie 35 A, PL 230
13101 Hämeenlinna
sp. tiedotus@hamk.fi, p. (03) 6461 (vaihde)

www.hamk.fi

HAMK kuuluu ammattikorkeakoulujen strategiseen FUAS-liittoumaan yhdessä LAMKin ja Laurean kanssa.

www.fuas.fi

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs