Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Terveys » Koulutusta vapaaehtoistyöhön – ilmoittaudu mukaan!

Lahden kaupunki

Koulutusta vapaaehtoistyöhön – ilmoittaudu mukaan!

Tiedote.
Julkaistu: 05.09.2016 klo 12:55
Julkaisija: Lahden kaupunki

Vapaaehtoisia tarvitaan kotihoidossa ja palvelutaloissa ikääntyneiden tukena. Vapaaehtoinen voi toimia oman kiinnostuksensa mukaan erilaisissa tehtävissä, kuten ulkoiluseurana, juttukaverina, ystävänä yksinäiselle, ohjelmahetkien järjestäjänä tai apuna yhteisissä hetkissä.

Tehtävä soveltuu yhtä lailla opiskelijalle, työssä käyvälle kuin eläkeläiselle. Tärkeintä on, että on aikaa ja sydäntä toiselle ihmiselle.

Tueksi tehtävään saa koulutuksen. Ilmoittautuminen päättyy ke 21.9.2016. Vapaaehtoistyön esittely ja haastattelut järjestetään to 29.9.2016. Koulutus tapahtuu kolmena torstai-iltana 13.10., 20.10. ja 3.11.2016 sisältäen mm. geriatrian erikoislääkärin luennon sekä koulutusta toimia halutessasi myös saattohoitotilanteissa. Koulutuksen vastuujärjestäjinä ovat Lahden kaupungin Vanhusten palvelut ja kuntoutus sekä Lahden seurakuntayhtymän sairaalasielunhoito.

Tervetuloa mukaan!

Lisätietoja:

​Irma Lamppu
Lahden kotihoidon palveluesimies
p. 044 416 3955, irma.lamppu@lahti.fi

Johanna Rantanen
Lahden seurakuntayhtymän johtava
sairaalapastori, Jalkarannan sairaala
p. 044 7191 530, johanna.rantanen@lahti.fi

Lahden kaupunki on voimakkaasti uudistuva lähes 120 000 asukkaan kasvukeskus. Lahdessa kaupunkielämä on aktiivista, palvelut korkeatasoisia ja luonnonläheinen asuinympäristö viihtyisä. Ympäristön ja muotoilun edelläkävijänä Lahti tarjoaa näköalapaikan kaupunkikehitykseen.

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs