Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Terveys » Korjattu tiedote: Ensihoidon harjoituksia Metsolan kampuksella

Kymenlaakson ammattikorkeakoulu

Korjattu tiedote: Ensihoidon harjoituksia Metsolan kampuksella

Tiedote.
Julkaistu: 22.01.2015 klo 13:23
Julkaisija: Kymenlaakson ammattikorkeakoulu

Yhteistyökumppaneista oli jäänyt pois Med Group Ensihoito Oy. Lisätty alla olevaan versioon.

****

Kymenlaakson ammattikorkeakoulun Metsolan kampuksella järjestetään tällä viikolla koko kampusalueen kattavia ensihoidon harjoituksia. Harjoittelijoina ovat Kyamkin ensihoidon opiskelijat.

Lehdistön edustajat ovat tervetulleita seuraamaan harjoituksia perjantaina 23.1. klo 10 - 12 Metsolan kampukselle, osoite Pääskysentie 1, Kotka. Harjoituksen vetäjät (Hannu Salonen ja Juhani Seppälä) tavoittaa harjoitusten aikana puhelimitse, numerot alla.

Mukana on vahvasti myös työelämä, joka tarjoaa harjoitusten käyttöön niin ambulansseja kuin työntekijöitäänkin. Harjoitusten työelämäkumppaneita ovat Carea Kymenlaakson sairaanhoito- ja sosiaalipalvelujen kuntayhtymä, Kymenlaakson pelastuslaitos, Päijät-Hämeen sosiaali- ja terveysyhtymä, Falck Ensihoito Oy sekä Med Group Ensihoito Oy.

Ensihoidon harjoitukset sisältyvät ensihoitajaksi (AMK) opiskelevien käytännön harjoitusjaksoon, jossa he voivat perehtyä tulevien työtehtäviensä menetelmiin realistisissa käytännön tehtävissä. Käytössään heillä ovat Metsolan kampuksen modernit, juuri uudistetut opetusympäristöt: minisairaala ja harjoitustalo.

Alueelle saavuttaessa kannattaa huomioida, että kampusalueella liikkuu useita ambulansseja. Sisäänkäynti pääovesta voi olla harjoitusten takia ajoittain rajoitettua. Myös pysäköintijärjestelyissä on muutoksia. 

Lisätietoja

Kymenlaakson ammattikorkeakoulu
Lehtori Hannu Salonen
p. 044 702 8374, etunimi.sukunimi@kyamk.fi

Lehtori Juhani Seppälä
p. 044 702 8244, etunimi.sukunimi@kyamk.fi

Kymenlaakson ammattikorkeakoulu on arvostettu, vastuullinen ja kansainvälinen kouluttaja. Ammattikorkeakoulu on alueellisen kilpailukyvyn rakentaja, työelämän uudistaja ja innovaatioiden tuottaja.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs