Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Terveys » Kauneuden ja Terveyden päätoimittaja Ulla Veirto vetämään myös Voi hyvin -lehteä

A-lehdet Oy

Kauneuden ja Terveyden päätoimittaja Ulla Veirto vetämään myös Voi hyvin -lehteä

Tiedote.
Julkaistu: 18.02.2014 klo 09:49
Julkaisija: A-lehdet Oy

Ulla Veirto on nimitetty Voi hyvin -lehden päätoimittajaksi 1.3.2014 alkaen. Hän jatkaa myös Kauneus ja Terveys -lehden päätoimittajana.

Kauneus ja Terveys ja Voi hyvin muodostavat yhdessä monipuolisen hyvinvoinnin lehtiparin. Suomalaiset naiset ovat erittäin kiinnostuneita hyvinvoinnistaan ja valmiita kokeilemaan erilaisia keinoja voidakseen paremmin ja näyttääkseen hyvältä.

"Kauneus ja Terveys keskittyy tulevaisuudessakin kauneuteen ja ulkonäköön, painonhallintaan, käytännölliseen muotiin sekä työikäisen naisen terveyden vaalimiseen ja jaksamiseen. Terveys-sisältö pohjautuu lääketieteen tuoreimpiin tutkimustuloksiin. Voi hyvin puolestaan painottuu luontaishoitoihin ja -lääkintään, henkiseen ja fyysiseen hyvinvointiin, ekologisuuteen, se on jatkossakin luonnollisen hyvinvoinnin ykköslehti”, päätoimittaja Ulla Veirto sanoo.

Elokuussa uudistuva Voi hyvin antaa entistä enemmän konkreettisia ohjeita hyvään oloon arjessa.

”Terveys ja hyvinvointi on A-lehdille tärkeä alue. Markkinajohtajien Kauneuden ja Terveyden ja Voi hyvin -lehden lisäksi Apu Terveydestä ilmestyy tänä vuonna jo 6 numeroa. Päätoimittaja Ulla Veirto on nostanut Kauneus ja Terveys -lehden uuteen nousuun. Yhdistämällä nyt Kauneuden ja Terveys ja Voi hyvin -lehtien toimitukset saamme selkeämmin profiloitua terveyden ja hyvinvoinnin julkaisumme”, julkaisujohtaja Eve Vaasmaa sanoo.

 

 

 

 A-lehdet-konserni on mediatalo, jonka muodostavat A-lehdet Oy ja sen tytäryhtiöt A-lehdet Dialogi Oy ja A-kustannus Oy. Mediatalo kustantaa 20:tä kuluttajille suunnattua aikakauslehteä, lähes 30:tä asiakaslehteä ja useita eri kuluttajaverkkopalveluita. Konserniin kuuluvat myös Finnish Design Shop, Suomen kattavin sisustustuotteiden verkkokauppa ja pian avattava Styleroom.fi, Ruotsin suosituin sisustusyhteisö. Konsernin liikevaihto on noin 100 miljoonaa euroa.

 

Liitetiedostot

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs