Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Terveys » Katsele maailmaa sinivalkoisten silmälasien läpi

Fenno Optiikka

Katsele maailmaa sinivalkoisten silmälasien läpi

Tiedote.
Julkaistu: 15.04.2016 klo 13:08
Julkaisija: Fenno Optiikka

Fenno Optiikan TITAN-silmälasikehysmallisto on saanut Design from Finland -alkuperämerkin (DFF). Sen myöntää Suomalaisen Työn liitto. Merkki voidaan myöntää tuotteelle, joka on muotoiltu Suomessa. Merkki viestii suomalaisen, ainutlaatuisen muotoilun alkuperästä ja korostaa suomalaisen aineettoman työn merkitystä maamme menestymisen ja työllisyyden kannalta.

TITAN-silmälasikehysmallistoa on suunniteltu Suomessa jo yli 20 vuoden ajan. Mallisto on ajattoman tyylikäs, sekä naisten että miesten, titaaninen kehysmallisto. Uusia malleja suunnitellaan noin 15–20 kappaletta vuodessa ja joka kuukausi mallistoon tulee uutuuksia. Suunnittelussa huomioidaan suomalaisten kasvojen erityispiirteet ja kehysten värivalikoima valitaan omiin väreihimme sopivaksi.

"Suomalaisten kasvojen anatomia ja väritys ovat aivan erilaisia kuin eurooppalaisten – siksipä suomalaiset ansaitsevat oman silmälasikehysmalliston", toteaa suunnitteluryhmän alkuperäinen jäsen Pirjo Kankkunen Fenno Optiikasta.

"Haluamme palvella asiakaitamme mahdollisimman yksilöllisesti, laaja TITAN-mallisto on tähän mitä parhain. Panostamme tyylin ja laadun lisäksi vahvasti myös turvallisuuteen ja ekologisuuteen. TITAN-kehykset ovat ehdottoman ihoystävällisiä, ne sopivat myös nikkeliallergikoille, koska niiden materiaali on 99,7 % titaania. TITAN-mallisto valmistetaan korkealaatuisista tuotteistaan tunnetussa Japanissa."

Jopa 10 vuotta vanhoihin malleihin on useimmiten saatavana vielä varaosia – se on myös ekologista ja kestävää kuluttamista. TITAN-silmälasikehysmallisto täyttää siis vaativankin silmälasikäyttäjän toiveet.  

Fenno Optiikka, 100 %:sti kotimainen optikkoliikeketju, on suomalaisen työn ja laadun puolestapuhuja. Siksi Fenno Optiikka on mukana myös Sinivalkoinen jalanjälki -kampanjassa. Se on Suomalaisen Työn Liiton markkinoima yhteiskampanja suomalaisen työn puolesta. Kampanjalla halutaan muistuttaa ihmisiä siitä, että heidän kulutusvalintansa vaikuttavat maamme talouteen. 

"Meille kotimaisille optikkoyrittäjille laatu niin palvelussa kuin tuotteissakin on tinkimätön lähtökohta. Kunnia-asiamme on korkea ammattitaito ja asiakkaan kuunteleminen. Palvelulupauksemme mukaisesti, näemme ihmisen linssien takana."

 

Lisätietoa

Pirjo Kankkunen, tuotepäällikkö kehykset, 040 560 0201

Erik Nyman, tuotepäällikkö kehykset, 050 357 3696, erik.nyman@fennooptiikka.fi

Taru Korja, markkinointipäällikkö, 040 503 9111, taru.korja@fennooptiikka.fi

 

Liitetiedostot

Fenno Optiikka on vuonna 2008 perustettu, suomalaisten optikko-yrittäjien muodostama itsenäinen ketju, joka panostaa asiantuntevaan palveluun ja luotettaviin merkkituotteisiin. www.fennooptiikka.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs