Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Terveys » Jyväskylän amk tiedottaa: Työkaluja parisuhteen seksuaalisuuden parantamiseksi

Jyväskylän ammattikorkeakoulu

Jyväskylän amk tiedottaa: Työkaluja parisuhteen seksuaalisuuden parantamiseksi

Tiedote.
Julkaistu: 30.05.2012 klo 13:51
Julkaisija: Jyväskylän ammattikorkeakoulu

Jyväskylän ammattikorkeakoulu
Tiedote 30.5.2012

Työkaluja parisuhteen seksuaalisuuden parantamiseksi

Pari- ja seksuaaliterapeutit Dr. David Schnarch ja Dr. Ruth Morehouse luennoivat Jyväskylässä 3.–6.6.2012 intiimiydestä ja halusta parisuhteessa sekä niihin liittyvien ongelmien ratkaisemisesta.  

Yleisöluentopäivään 3.6. ovat tervetulleita kaikki parisuhteen dynamiikasta kiinnostuneet. Osallistujat saavat mukaansa käytännönläheisiä harjoituksia, joilla voi edistää oman parisuhteen hyvinvointia. Seuraavat päivät on tarkoitettu erityisesti parisuhde- ja seksuaalikysymysten parissa työskenteleville asiantuntijoille.

Nelipäiväinen käytännönläheinen työpaja antaa välineet käsitellä seksuaalisuuden, läheisyyden ja parisuhteen ongelmia. Ensimmäinen päivä toteutetaan yleisöluentona, joka luo teoriapohjan kurssin jatkoa varten. Seuraavina kolmena päivänä keskitytään terapian toteuttamiseen ja kliiniseen soveltamiseen pienryhmissä. Työpajassa käytetään Crucible Neurobiologial Therapy® -menetelmää, jossa yhdistyy psykoterapia, systeeminen terapia sekä viimeisin neurotieteellinen tieto.

Dr. David Schnarch ja Dr. Ruth Morehouse ovat kliinisiä psykologeja ja Yhdysvaltain merkittävimpiin kuuluvia pari-, perhe- ja seksuaaliterapeutteja. David Schnarch on julkaissut useita kirjoja läheisyydestä, seksuaalisuudesta ja parisuhteesta. Tunnetuimpia niistä ovat Passionate Marriage ja Intimacy & Desire.

Työpajan järjestää Jyväskylän ammattikorkeakoulun seksuaaliterveyden koulutuksen laatuyksikkö: www.jamk.fi/seksologia. Luentopäivän kieli on englanti, mutta paikalla on tulkki, joka auttaa ymmärtämään yhteenvedot ja tulkkaa tarvittaessa kysymykset ja kommentit.

Schnarchia ja Morehousea voi haastatella su 3.6. klo 10 Dynamossa, Piippukatu 2. Yhteydenotot Riitta Ala-Luhtala, 040 553 5649, riitta.ala-luhtala@jamk.fi.   

Lisätietoja:
Sirpa Valkama, lehtori, 040 589 2077, sirpa.valkama@jamk.fi
Jyväskylän ammattikorkeakoulu, hyvinvointiyksikkö
www.jamk.fi/pariterapia

Katri Kunelius
Tiedottaja
+358 40 730 3768
Jyväskylän ammattikorkeakoulu
viestinta@jamk.fi

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs