Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Terveys » Jumppaa mielesi onnellisemmaksi virtuaalikuntosalilla

Zeeland Family Oyj

Jumppaa mielesi onnellisemmaksi virtuaalikuntosalilla

Tiedote.
Julkaistu: 12.03.2014 klo 10:17
Julkaisija: Zeeland Family Oyj

Jokainen voi aktiivisesti vaikuttaa omaan onnellisuuteensa. Ilon ja onnellisuuden kuntosali on uusi yhteisöllinen verkkopalvelu, jonka avulla omaa henkistä hyvinvointiaan voi tietoisesti parantaa.

YK:n kansainvälisenä onnellisuuden päivänä 20.3. avataan virallisesti yhteisöllinen verkkopalvelu Ilon ja onnellisuuden kuntosali. Sentarjoamaan treeniohjelmaan kuuluu asiakkaille tarjottavat säännölliset onnellisuusharjoitteet, joiden avulla voi tarkoituksellisesti tuottaa itselleen tyytyväisyyttä ja hyvää mieltä. Lisäksi kuntosalin asiakkailla on mahdollisuus jakaa kokemuksiaan treeniohjelmasta ja saada palautetta kehityksestään.

Ilon ja onnellisuuden kuntosalin perusajatus pohjautuu positiivisen psykologian tutkimuksiin, joiden mukaan mielen hyvinvointia voi tietoisesti vahvistaa hyvin pieniltäkin tuntuvilla teoilla. Tällaisia onnellisuusharjoitteita voivat olla esimerkiksi huomion kiinnittäminen kauniisiin asioihin tai tuntemattomille vastaantulijoille hymyileminen ilman syytä. 

"Ilon ja onnellisuuden kuntosalin tyyppisille palveluille on valtava potentiaalinen kysyntä", sanoo onnellisuusvalmentaja Auli Malimaa Iloversumista, ”Kun ei ole enää aikaa istua nuotiotulilla, on löydettävä uudenlaisia tapoja kytkeytyä onnellisuuteen arjen keskellä. Onnellisuusharjoitteet on helppo ottaa osaksi päivän muita toimia.”

Onnellisuuden kokeminen vaatii aktiivisuutta, koska aivomme ovat luonnostaan negatiiviset. Aikoinaan on ollut hengissä säilymisen kannalta välttämätöntä, että uhkat ja vaarat jäävät muistiimme välittömästi.

”Valitettavasti nykyisin niin yleinen kiire ja stressi pitävät aivomme jatkuvassa hälytystilassa. Sitä tasapainottavien positiivisten tapahtumien huomioiminen ja muistaminen vaatii kuitenkin työskentelyä. Hyviä asioita pitää makustella, pitkittää, kerrata ja vaikkapa kertoa muille, jotta niistä jää positiivinen kokemus aivoihimme” opastaa Auli Malimaa.

Onnellisuuteen panostaminen todella kannattaa. Onnelliset ihmiset ovat keskimääräistä terveempiä, aktiivisempia, luovempia ja menestyneempiä, heillä on enemmän ja parempia ihmissuhteita ja he jopa elävät pitempään kuin vähemmän onnelliset ihmiset.

”Ja mikä parasta, jokainen voi oppia onnellisuustaitoja” rohkaisee onnellisuusvalmentaja Auli Malimaa.

www.ilonjaonnellisuudenkuntosali.fi

Lisätietoja:

Auli Malimaa, onnellisuusvalmentaja, Iloversum, auli.malimaa@iloversum.fi puh. +358 40 505 6065

 

 

Iloversum
Valmennus- ja koulutusyritys Iloversum on perustettu 2012. Ilon ja onnellisuuden kuntosalin lisäksi sen palveluvalikoimaan kuuluvat työhyvinvointi-  ja vuorovaikutuskoulutukset sekä yritysvalmennukset ja elämäntaidon valmennus.

 

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs