Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Terveys » JJK Jyväskylä ja Terveystalo jatkavat yhteistyötään

Terveystalo

JJK Jyväskylä ja Terveystalo jatkavat yhteistyötään

Tiedote.
Julkaistu: 06.02.2013 klo 09:56
Julkaisija: Terveystalo

Jalkapalloseura JJK ja Terveystalo ovat solmineet sopimuksen urheilutapaturmien ja terveyden hoitamisesta sekä markkinointiyhteistyöstä. Sopimus on jatkoa vuonna 2010 alkaneelle yhteistyölle.

Vuonna 1992 perustettu jyväskyläläinen jalkapalloseura JJK Jyväskylä (JJK) kohosi Veikkausliigaan vuonna 2009. Terveystalo nousee seuran pääyhteistyökumppaniksi JJK Keski-Suomi Oy:n kanssa tehdyn sopimuksen myötä. JJK Keski-Suomi Oy pyörittää edustusjoukkueen toimintaa.

– Pelaajien terveys on meille tärkeä asia, ja pyrimme panostamaan siihen päivittäisessä toiminnassamme. Tulevana sopimuskautena keskitymme entistä enemmän vammojen ennaltaehkäisyyn, sillä ne joukkueet pärjäävät, joilla on terveimmät pelaajat, kertoo JJK Keski-Suomen toimitusjohtaja Joni Vesalainen.

Terveystalo ja JJK ovat tehneet tiiviisti ja pitkäjänteisesti yhteistyötä jo useamman vuoden.  

– Sopimus Terveystalon kanssa takaa sekä pelaajillemme että joukkueen henkilökunnalle hyvän ja nopean hoidon. Vuodet ovat osoittaneet, että yhteistyö Terveystalon kanssa toimii hyvin, Vesalainen toteaa.

Ennaltaehkäisyllä parhaat tulokset

Terveystalo Sport palvelee urheilijoita ja liikkujia tavoitteiden saavuttamisessa. Palvelut painottuvat vammojen ennaltaehkäisemiseen ja äkillisten loukkaantumisten hoitoon. Ennaltaehkäisevät urheilijan terveystarkastukset ovat tärkeä osa myös JJK:n ja Terveystalon yhteistyötä. Terveystalon lääkärit tekevät tarkastuksia niin edustusjoukkueen ja akatemian pelaajille kuin junioreillekin.

– Vuosittaisilla terveystarkastuksilla varmistamme, että pelaajat ovat kunnossa ja voivat turvallisin mielin keskittyä ammattinsa harjoittamiseen. Lisäksi nuorempien pelaajien terveystarkastuksia tehdään yhä enenevässä määrin. Siinä vaiheessa, kun pelaaja alkaa noin 16 ikävuoden kieppeillä harjoitella tosissaan, on hyvä katsoa, että hän on perusterve, Terveystalo Jyväskylän ortopedi Oskari Ervasti sanoo.

Ervastion toiminut seuran edustusjoukkueen lääkärinä neljä vuotta. Terveystalolla on valtakunnallisesti noin sata urheiluseuraa, joiden kanssa tehdään tiivistä yhteistyötä. Jyväskylässä toiminnasta vastaa kokonaisuudessaan Terveystalon yksikkö, jossa on mahdollisuus erikoislääkäripalveluihin, kuvantamiseen sekä laboratoriopalveluihin ja leikkauksiin. Pelaajat voivat tarvittaessa esimerkiksi pelimatkoilla hyödyntää myös muiden Terveystalon toimipisteiden palveluita sovitun hoitoketjuohjeistuksen mukaisesti.

Harjun stadionilla kotiottelunsa pelaava JJK on pelannut kolme kautta Veikkausliigassa ja kaksi kautta Ykkösessä. Kaudella 2011 JJK sijoittui Veikkausliigassa kolmanneksi. Seura on myös hoitanut hienosti asioita kentänlaidan ulkopuolella muun muassa erilaisissa tapahtumissa ja yhteisvastuukeräyksissä. JJK Jyväskylä on muun muassa pelannut jo kaksi kautta putkeen Suomen virallisena Roosa nauha -jalkapalloseurana.

Lisätietoja:

JJK Keski-Suomi Oy, toimitusjohtaja Joni Vesalainen, puh. 044 583 1898, joni.vesalainen@fcjjk.com

Terveystalo, myyntipäällikkö, Sport-yhteistyö Mika Kivinen,
puh. 0400 462 199, mika.kivinen@terveystalo.com

 

Terveystalo on Suomen suurin terveyspalveluyritys. Yhtiö tarjoaa monipuolisia terveys-, työterveys-, sairaanhoito- ja tutkimuspalveluja lähes 150 toimipaikassa eri puolilla Suomea. Terveystalon asiakkaita ovat yksityishenkilöt, yritykset ja yhteisöt, vakuutusyhtiöt sekä julkinen sektori. Terveystalo työllistää valtakunnallisesti lähes 7 000 terveydenhuollon ammattilaista. Vuonna 2011 Terveystalo investoi suomalaisten terveyspalvelujen kehittämiseen 118 miljoonaa euroa. www.terveystalo.com

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs