Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Terveys » Jalkojen hyvinvointi -tapahtuma

Lahden kaupunki

Jalkojen hyvinvointi -tapahtuma

Tiedote.
Julkaistu: 10.03.2014 klo 11:00
Julkaisija: Lahden kaupunki

Mediatiedote

 

Jalkojen hyvinvointi -tapahtuma Lahden kaupungin pääkirjastossa ke 12.3. klo 16.00-19.00

Jalkojen hyvinvointi on tärkeä osa koko kehon hyvinvointia. Jalkojen säännöllinen hoitaminen ennaltaehkäisee monia ongelmia ja pitää jalat toimintakuntoisina. Kaikkien kannattaa kiinnittää huomiota jalkineiden ja sukkien valintaan, mutta esimerkiksi diabetesta tai reumaa sairastavien kannattaa olla erityisen aktiivisia jalkojenhoidon suhteen.

klo 16.00 - 18.00 Päijät-Hämeen keskussairaalan jalkaterapeutti Teemu Talvitie, Lahden Terveyskioski ja Lahden Liikuntapalvelut antavat neuvoja ja ohjausta jalkojen hyvinvoinnin ja terveyden tueksi Lauhden kaupungin pääkirjaston aulassa. Lisäksi jalkineita ja jalkojen pienapuvälineitä esittelevät Respectan ja Apuvälinetekniikan edustajat.

Jos vaivanasi ovat esimerkiksi levottomat jalat, suonikohjut, jalan virheasennot tai varvasongelmat, asiantuntijat antavat neuvoja itsehoitoon sekä jalkajumppaohjeita ja liikuntaneuvontaa. Lisäksi on mahdollista mittauttaa oman kehon koostumus.

Yleisöluento:

klo 18.00-19.00 Jalkaongelmat ja niiden omahoito, pääkirjaston auditoriossa Jalkaterapeutti Teemu Talvitie (PHKS)

 

Lahden kaupunki on voimakkaasti uudistuva yli 100 000 asukkaan kasvukeskus. Metropolialueella sijaitsevassa Lahdessa kaupunkielämä on aktiivista, palvelut korkeatasoisia ja luonnonläheinen asuinympäristö viihtyisä. Ympäristön ja muotoilun edelläkävijänä Lahti tarjoaa näköalapaikan kaupunkikehitykseen.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs