Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Terveys » Istumisen terveyshaitat poistavasta arkiaktiivisuudesta uutuuskirja LUOMULIIKUNTA ON VASTAISKU LIIALLISELLE ISTUMISELLE

Pilgrim Oy

Istumisen terveyshaitat poistavasta arkiaktiivisuudesta uutuuskirja LUOMULIIKUNTA ON VASTAISKU LIIALLISELLE ISTUMISELLE

Kutsu.
Julkaistu: 12.01.2015 klo 11:11
Julkaisija: Pilgrim Oy

Liiallisen istumisen haitallisuus on saanut runsaasti huomiota. Suomalainen yhteiskunta on heräämässä liiallisen istumisen välttämiseen ja arkiaktiivisuuden lisäämiseen. Säännöllinen kuntoilukaan ei auta, jos istumme 10 tuntia päivässä ja kehomme ovat häkkiapinan tavoin passiivisia. Istumistutkija Arto Pesola on aiemmin haastanut suomalaisia sohvan houkutusten ja istuvan yhteiskunnan toimintamallien murtamiseen kirjassaan Luomuliikunnan vallankumous.

Uusimmassa teoksessaan Luomuliikunnan työkirja – istu vähemmän ja ole aktiivinen arjessa Pesola vie arkiaktiivisuutemme käytäntöön. Hän kannustaa suomalaiset positiivisiin pieniin arjen tekoihin, jotka ovat vastaisku itsestäänselvyyksinä pidetyille normeille istuvassa yhteiskunnassamme.

Arto Pesola on liikuntafysiologi (LitM) ja väitöskirjatutkija Liikuntabiologian laitoksella Jyväskylän yliopistossa. Pesolan aiheena tutkimuksessa ovat istumisen terveyshaitat sekä terveyden edistäminen arkiaktiivisuuden avulla. Hän toimii myös Sosiaali- ja Terveysministeriön asiantuntijatyöryhmässä, jonka on määrä laatia Suomeen istumissuositukset vuoden 2015 alkupuolella. Pesola on kirjoittanut aikaisemmin Luomuliikunnan vallankumous – sohvan pohjalta taisteluvoittoon! -teoksen.

Luomuliikunnan työkirja – istu vähemmän ja ole aktiivinen arjessa -kirjan julkistustilaisuus pidetään:

Perjantaina 16.1.2015 klo 9.00–10.30 Osoitteessa Trainer4You, Keilaranta 4, Espoo.

Ilmoittautumiset, sähköinen vedos ennakkoon & haastattelupyynnöt 14.1.2015 mennessä: Mika Nevalainen, mika.nevalainen@fitra.fi, puh +358 400 882 024

Kirjailijan yhteystiedot: Arto Pesola, arto.pesola@jyu.fi, +358 400 475 955

 

Liitetiedostot

Fitra Oy on laadukkaiden hyvinvointi- ja liikuntasisältöjen kustantaja ja tuottaja. Yhtiö kustantaa kuntoilukirjoja, oppaita ja materiaaleja sekä tuottaa erilaisia hyvinvointisisältöjä sähköisiin kanaviin. Sisällöt auttavat suomalaisia muuttamaan liikunta- ja terveystottumuksiaan paremmiksi. Fitra Oy on osa Trainer4You -konsernia, joka on personal training -osaamisen koulutus-, jakelu- ja kaupallistamisryhmä.  

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs