Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Terveys » Imatran Kliininen Laboratorio Oy siirtyy Pihlajalinna Oy:n omistukseen

Dextra

Imatran Kliininen Laboratorio Oy siirtyy Pihlajalinna Oy:n omistukseen

Tiedote.
Julkaistu: 10.09.2014 klo 09:15
Julkaisija: Dextra

Pihlajalinna-konserni/Dextra vahvistaa asemiaan Kaakkois-Suomen terveydenhuoltopalveluissa.

Imatran Kliininen Laboratorio Oy:n koko osakekanta on myyty 29.8.2014 solmitulla kaupalla kotimaiselle Pihlajalinna Oy:lle. Imatrankoskella toimivan, alueen johtavan yksityisen lääkäriaseman toiminta jatkuu entisin lääkäripalveluin ja entisten työntekijöiden voimin.

- Lääkäriasemamme siirtyminen Pihlajalinna-konsernin omistukseen on sekä asiakkaillemme että henkilökunnallemme positiivinen asia. Uusi aktiivinen omistaja auttaa perinteisen toimintamme kehittymistä nykyisen ja tulevan  asiakaskuntamme parhaaksi,  kertovat Imatran Kliinisen Laboratorion Heimo Kovanen ja Onni Honkasalo.  

- Dextran asiantuntemus terveydenhuollon yksityispuolella ja Pihlajalinnan vahva osaaminen kuntasektorin sosiaali- ja terveydenhuoltopalveluissa täydentävät hyvin toisiaan, toteaa  Pihlajalinna-konsernin varatoimitusjohtaja ja Dextra Oy:n toimitusjohtaja Leena Niemistö.

- Dextra on laadustaan tunnettu edelläkävijä, jonka palvelut on suunnattu konsernin yksityisille asiakkaille. Imatran Kliinisen Laboratorion erikoislääkäri- ja laboratoriopalveluiden avulla voimme tarjota nykyistä laajemmin palveluitamme myös Kaakkois-Suomessa, jatkaa Niemistö.

Solmittu kauppa vahvistaa entisestään Dextran Helsingistä Leville palvelevaa, määrätietoisesti laajenevaa lääkärikeskusverkostoa.

Lisätiedot:

Leena Niemistö
varatoimitusjohtaja Pihlajalinna Oy,
toimitusjohtaja Dextra Oy,
050 597 9505,
leena.niemisto@dextra.fi

Onni Honkasalo,
040 759 5424,
onni.honkalaso@kolumbus.fi

Heimo Kovanen,
050 571 0466,
heimo.kovanen@pp.inet.fi
Imatran Kliininen Laboratorio Oy

Pihlajalinna-konserni on Suomen suurin kotimaisessa omistuksessa oleva sosiaali- ja terveydenhuoltopalveluiden tuottaja. Pihlajalinna on perustettu vuonna 2001. Sen omistajina ovat yhtiön henkilökunta, Keskinäinen Vakuutusyhtiö LähiTapiola sekä suomalainen rahasto. Pihlajalinna-konserni tuottaa laadukkaita sosiaali- ja terveydenhuoltopalveluja kunnille ja korkeatasoisia yksityispalveluita Dextra Lääkärikeskuksissa, Hammasklinikoilla ja sairaaloissa ympäri Suomen. Pihlajalinnan liikevaihtoarvio vuodelle 2014 on noin 130 miljoonaa euroa. Yhtiössä työskentelee yli 1 500 terveydenhuollon ammattilaista.

Imatran Kliininen  Laboratorio Oy on vuonna 1963 perustettu yksityinen lääkäriasema.   Naistentautien erikoislääkäri Onni Honkasalon ja sisätautien erikoislääkäri Heimo Kovasen aikaisemmin puoliksi omistamassa yhtiössä työskentelee edellä mainittujen  lisäksi yksi yleislääkäri, seitsemän erikoislääkäriä ja kolme hoitajaa.  Klinikalla tehdään vuosittain yli 12.600 laboratoriotutkimusta. Yhtiön toimitilat  sijaitsevat Imatrankoskella osoitteessa Esterinkatu 20.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs