Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Terveys » Ikäihmisille Seniorimuskaria

Oulun ammattikorkeakoulu

Ikäihmisille Seniorimuskaria

Tiedote.
Julkaistu: 22.08.2012 klo 08:15
Julkaisija: Oulun ammattikorkeakoulu

Oulun seudun ammattikorkeakoulun (Oamk) Kulttuurialan yksikön, Oulun Palvelusäätiön ja Caritaksen yhteistyö, Seniorimuskari, aloittaa toimintansa tällä viikolla (34).

Seniorimuskari kokoontuu viiden viikon ajan Keskustan palvelukeskuksessa Nummikadulla ja Caritas-kylässä Taka-Lyötyssä. Muskarin suunnittelijana ja toteuttajana on kirkkomusiikinopiskelija Sari Meriläinen.

Seniorimuskari on yksi Oulun seudun uusimmista taiteen soveltavan käytön kokeiluista vuorovaikutuksellisen ja osallistavan konserttitoiminnan kehittämiseksi. Seniorimuskarin kehittäminen ja kokeilu (pilotointi) ovat osa taiteen soveltavaa käyttöä arjen sosiaalisen hyvinvoinnin lisäämiseksi. Kokeilun mahdollistavat ESR-rahoitteiset Musiikki elämään -hanke (Oamkin Kulttuurialan yksikkö) ja Eheä elämän ehtoo -hanke (Oamkin Sosiaali- ja terveysalan yksikkö).

Seniorimuskarissa laulun, soiton ja kuuntelemisen lisäksi jokaisella kokoontumiskerralla käsitellään jotakin musiikin peruselementtiä johonkin teemaan yhdistettynä. Esimerkiksi melodiaa käsitellään kesäisten laulujen kautta ja rytmiä isänmaallisuuteen ja kotiseutuun liittyvän musiikin avulla. Tärkeintä kuitenkin on yhdessä oleminen ja mukavaan musiikilliseen hetkeen kokoontuminen yhdessä toisten seniorimuskarilaisten kanssa.

Lisätietoja

Johanna Leponiemi, Musiikki elämään -hankkeen projektikoordinaattori, 010 272 2996, johanna.leponiemi@oamk.fi

Oulun seudun ammattikorkeakoulusta (Oamk) valmistuu aitoja ja osaavia ammattilaisia työelämän tarpeisiin. Meillä on noin 9 000 opiskelijaa ja 800 työntekijää. Toimimme Oulussa, Oulaisissa ja Raahessa. Lisäksi projektiluonteista toimintaa on useilla paikkakunnilla Pohjois-Suomessa.

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs