Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Terveys » Hyvinvointikoulu tarjoaa yrittäjille hyvinvoinnin avaimia

Kymenlaakson ammattikorkeakoulu

Hyvinvointikoulu tarjoaa yrittäjille hyvinvoinnin avaimia

Tiedote.
Julkaistu: 26.03.2012 klo 11:00
Julkaisija: Kymenlaakson ammattikorkeakoulu

Kymenlaakson ammattikorkeakoulun mediatiedotteet osoitteessa www.kyamk.fi.

Kymenlaakson ammattikorkeakoulun Sairaalamäen kampuksella Kouvolan Kuusankoskella järjestetään kaikille yrittäjille avoin ja maksuton Hyvinvointikoulu.

Iltakoulutuksena järjestettävä Hyvinvointikoulu koostuu viidestä tapaamisesta, jotka järjestetään 20.3.–8.5.2012. Seuraava kokoontuminen on tiistaina 27.3. kello 16–20.

Koulutuksen teemat tukevat kokonaisvaltaista hyvinvointia. Kouluttajina toimivat eri alojen asiantuntijat.

Tapaamisten aiheita ovat itsensä johtaminen ja oman osaamisen kehittäminen, turvallisuus, vuorovaikutus, ravinto ja liikunta sekä hätäensiapu.

Hyvinvointikoulun tarkoituksena on tarjota vertaistukea yrittäjältä toiselle, luoda mahdollisuuksia uusien verkostojen rakentamiselle, antaa oivalluksia ja vaihtoehtoja oman hyvinvoinnin edistämiseksi ja havahduttaa ymmärtämään työhyvinvoinnin merkityksen yrityksen menestymisen kannalta.

Hyvinvointikoulu on osa Voi Hyvin Yrittäjä - Hyvinvointiohjelma Kaakkois-Suomessa 2010–2013 -hanketta, joka on ESR-rahoitteinen yhteistyöhanke, jonka toteuttajina toimivat Kymenlaakson AMK, Saimaan AMK ja Työterveyslaitos. Hankkeen rahoittajana toimii Kaakkois-Suomen ELY-keskus. 

Hankkeessa etsitään ratkaisuja yrittäjien työhyvinvoinnin parantamiseen. Yhteistyöhanke keskittyy yksin-, mikro- ja pk-yrittäjien (alle 50 työntekijää) ja yritysten avainhenkilöiden hyvinvoinnin ylläpitämiseen ja parantamiseen sekä toimintaedellytysten turvaamiseen. Hanke aloitti toimintansa vuoden 2011 alussa.

Hankkeen yhteistyökumppaneina toimivat Kymen Yrittäjien paikallisyhdistykset, alueen yrittäjät, Varma, Mandatum Life ja If.

Hankkeen sivut osoitteessa www.kyamk.fi/vhy.

Lisätietoja

Kymenlaakson ammattikorkeakoulu, Koulutus- ja työelämäpalvelut
Projektipäällikkö Maija Pitkänen
p. 044 702 8451
etunimi.sukunimi@kyamk.fi

 

Kymenlaakson ammattikorkeakoulu on menestyksen tekijä: laadukas, työelämäläheinen ja kansainvälinen korkeakoulu, jossa onnistumme yhdessä.


Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs