Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Terveys » Hyvä Mieli Liikenteessä 5.9.2015

Lahden kaupunki

Hyvä Mieli Liikenteessä 5.9.2015

Tiedote.
Julkaistu: 04.09.2015 klo 08:36
Julkaisija: Lahden kaupunki

Lahdessa vietetään taidelauantaita 5.9.2015. Torille tulee ympäristökylä, jossa on mukana myös PETE Lahti (Päijät-Hämeen ehkäisevän työn alueverkosto). Olemme keskustelemassa kuntalaisten kanssa mielenterveys- ja päihdeasioista. Teemana meillä on Hyvä Mieli Liikenteessä. Katoksessamme alueverkostoon kuuluvat yhteisöt esittelevät toimintaansa.

Päivä huipentuu noin klo 14 alkavaan polkuautokilpaan, jossa voittaja ratkaistaan ajoajan ja kannustusjoukkueen tyylipisteiden perusteella. Kisa tapahtuu kaksi miehisin joukkuein. Joukkueita on 1–5. Verkoston jäsenyhteisöt ovat haastaneet joukkueet mukaan kisaa ja haasteita on otettu mukavasti vastaan.

Hyvä Mieli Liikenteessä on tärkeää jalankulkijalla, pyöräilijällä ja myös autoilijalla. Kun otamme toisemme huomioon liikenteessä hyvä mieli valtaa kaikki liikkujat ja meillä on turvallinen liikenneympäristö.

Tervetuloa seuraamaan kisaa!

PETE Lahti

Lisätietoja:
Maija-Liisa Heikkinen
puh. 050 387 8766
maija-liisa.heikkinen@lahti.fi

Lue lisää PETE Lahti -toiminnasta.

 

 

Lahden kaupunki on voimakkaasti uudistuva yli 100 000 asukkaan kasvukeskus. Lahdessa kaupunkielämä on aktiivista, palvelut korkeatasoisia ja luonnonläheinen asuinympäristö viihtyisä. Ympäristön ja muotoilun edelläkävijänä Lahti tarjoaa näköalapaikan kaupunkikehitykseen.

Lahden kaupunki ja Nastolan kunta yhdistyvät vuoden 2016 alusta. Uudessa Lahden kaupungissa asukkaita on noin 120 000.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs