Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Terveys » Heurekan Rakastumisen tiedettä –aikuisten ilta oli yleisömenestys!

Heureka, suomalainen tiedekeskus

Heurekan Rakastumisen tiedettä –aikuisten ilta oli yleisömenestys!

Tiedote.
Julkaistu: 13.02.2016 klo 22:38
Julkaisija: Heureka, suomalainen tiedekeskus

Nuoret aikuiset ovat löytäneet Heurekan. Siitä kertoo se, että lauantaisen Rakastumisen tiedettä –tapahtuman sisäänpääsyjono kiemurteli pisimmillään yli Heurekan sillan. Tapahtuma myytiin loppuun ja kävijöitä oli yli 2 600.

K18-illan aikana kävijät saivat muun muassa rakentaa oman värisevän munan, tutkailla eläviä ihmissiittiötä mikroskoopin avulla, laulaa rakkauskaraokea ja harjoitella iskurepliikkejä.

Illan suosituin repliikki oli: “Mietin että mistä sä oot niin tuttu. No mun haaveesta.”

Myös teemaluennot olivat suosittuja. Tutkija Kati Mustolan luento Homohimoa veti auditorion täyteen monta kertaa.

Tieteellinen ystävänpäivätapahtuma järjestettiin lauantaina ensimmäistä kertaa. Vaikka lippuja myytiinkiin ennakkoon, tapahtuman huikea suosio oli iloinen yllätys.

“Koska kysyntää näyttää olevan, vastaavia tapahtumia aiotaan järjestää myös jatkossa. Suunnitelmissa on muun muassa Halloween-tapahtuma”, sanoo Heurekan tapahtumatuottaja Siina Vasama.

Lisätietoja:

Tapahtumatuottaja
Siina Vasama
040 9015260

Liitetiedostot

Tiedekeskus Heureka on elävä näyttelykeskus kaikenikäisille. Heurekassa tutustutaan tieteeseen ja teknologiaan hauskalla tavalla itse tehden ja kokeillen. Päänäyttelyn lisäksi esillä on aina myös vaihtuvia näyttelyitä eri aiheista. Kesäisin on avoinna ulkonäyttelyalue Tiedepuisto Galilei. Vuorovaikutteisten näyttelyiden ohella kävijät voivat kokea huikeita elämyksiä Heurekan planetaariossa, jossa esitetään pääasiassa tähtitiedeaiheisia planetaarioelokuvia. Kaikki Heurekassa toimii suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi sekä osin myös venäjäksi ja viroksi. Vantaan Tikkurilassa sijaitseva Heureka avasi ovet yleisölle jo vuonna 1989, ja on nykyään avoinna ympäri vuoden. Kävijöitä on vuosittain keskimäärin lähes 300 000. Heureka on yksi Suomen suosituimmista vapaa-ajan keskuksista. Lisätietoja: www.heureka.fi

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs