Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Terveys » Haku SeAMKin liiketalouden ja hoitotyön englanninkielisiin koulutuksiin alkaa tammikuussa

Seinäjoen ammattikorkeakoulu

Haku SeAMKin liiketalouden ja hoitotyön englanninkielisiin koulutuksiin alkaa tammikuussa

Tiedote.
Julkaistu: 21.12.2012 klo 15:54
Julkaisija: Seinäjoen ammattikorkeakoulu

Tammikuun 7. päivänä alkaa haku Seinäjoen ammattikorkeakoulun vieraskieliseen koulutukseen. SeAMKissa on tarjolla kaksi englanninkielistä koulutusohjelmaa, joihin voivat hakea sekä suomalaiset että ulkomaalaiset hakijat. Opinnot alkavat syyskuussa 2013.

 

Degree Programme in International Business keskittyy kansainväliseen liiketoimintaan. Degree Programme in Nursing on hoitotyön koulutusohjelma, josta valmistuu sairaanhoitajia, joilla on valmiuksia myös monikulttuuriseen hoitotyöhön. Näistä koulutusohjelmista saa AMK-tutkinnon eli alemman korkeakoulututkinnon. Hakeminen tapahtuu netissä www.admissions.fi.

 

Kansainvälinen opiskelijayhteisö Seinäjoella

 

Kristiinankaupungista kotoisin oleva Rita Jokinen opiskelee ensimmäistä vuotta International Business -koulutusohjelmassa. Hän arvelee, että englanninkielinen tutkinto on hyvä todistus monipuolisesta kielitaidosta, mutta ennen kaikkea myös osoitus kansainvälisestä osaamisesta.

 

SeAMKin englanninkielisissä koulutusohjelmissa tavoitteena on, että noin puolet opiskelijoista on ulkomailta ja puolet Suomesta. Näin opiskelijat saavat hyvän käsityksen eri kulttuurien kirjosta ja osaavat yhdistää sen eri aineiden opiskeluun.

- Halusin lukea tutkintoni Suomessa sen korkean koulutustason vuoksi. Haaveenani on työllistyä tulevaisuudessa jonkun kansainvälisen yrityksen myynti- ja markkinointitehtävissä. Uskonkin, että tätä ajatellen hyödyn opiskelustani kansainvälisessä ympäristössä, missä olen oppinut erilaisia tapoja ja perinteitä muista maista tulleilta opiskelijoilta, Rita kertoo.

 

Nyt joulukuussa sairaanhoitajaksi kansainvälisestä koulutusohjelmasta valmistuneen, Torniosta lähtöisin olevan Essi Simoskan haaveena on hakeutua työhön akuuttihoidon, erityisesti päivystystoiminnan pariin. Nursing-koulutusohjelmaan hän aikoinaan haki ulkomailla sijaitsevien työmahdollisuuksien vuoksi.

- Halusin opiskella englanninkielellä, koska ajattelin sen olevan mielenkiintoinen vaihtoehto tavanomaiselle sairaanhoitajakoulutukselle. Lisäksi hyvät mahdollisuudet lähteä harjoitteluun tai opiskelijavaihtoon ulkomaille houkuttelivat.

 

Hakeminen internetissä

 

Hakeminen International Business- ja Nursing -koulutusohjelmiin tapahtuu vieraskielisen koulutuksen yhteishaussa osoitteessa www.admissions.fi. Hakuaika päättyy 12. helmikuuta klo 16.15. Tässä haussa hakeminen ei estä hakijaa hakemasta myös muissa vuoden 2013 yhteishauissa, kuten ammattikorkeakoulujen suomenkielisen koulutuksen yhteishaussa.

 

Lisätietoja SeAMKin haussa olevista koulutusohjelmista ja valintamenettelystä löytyy osoitteista www.seamk.fi/admissions ja www.seamk.fi/haku.

 

FAKTAT LYHYESTI:

- 7.1.–12.2.2012 haku ammattikorkeakoulujen vieraskieliseen koulutukseen osoitteessa www.admissions.fi.

- Sekä suomalaiset että ulkomaalaiset hakijat voivat hakea opintoihin.

- Opinnot alkavat syyskuussa 2013.

- Tässä haussa hakeminen ei estä hakijaa hakemasta myös muissa vuoden 2013 yhteishauissa, kuten ammattikorkeakoulujen suomenkielisen koulutuksen yhteishaussa.

- Lisää tietoa SeAMKin englanninkielisestä koulutuksesta ja hakemisesta löytyy osoitteista www.seamk.fi/admissions ja www.seamk.fi.

- SeAMKissa syksyllä 2013 alkavat englanninkieliset koulutusohjelmat, tutkintonimikkeet ja aloituspaikat:

Degree Programme in International Business

Bachelor of Business Administration / tradenomi

30 aloituspaikkaa

Degree Programme in Nursing

Bachelor of Health Care, Registered Nurse / sairaanhoitaja (AMK)

20 aloituspaikkaa

 

 

 

 

SeAMKissa voi opiskella kuudella eri koulutusalalla ja suorittaa tutkinnon 20 eri koulutusohjelmassa. SeAMKissa on noin 4800 opiskelijaa. Korkeakoulu on myös vahvasti mukana sekä valtakunnallisessa että maakunnallisessa tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotyössä.

 

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs