Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Terveys » Haaste on heitetty - kansainvälinen käsilläseisontapäivä

Suomen Voimisteluliitto

Haaste on heitetty - kansainvälinen käsilläseisontapäivä

Tiedote.
Julkaistu: 16.06.2016 klo 09:34
Julkaisija: Suomen Voimisteluliitto

Iso-Britannian voimisteluliitto on haastanut Suomen Voimisteluliiton mukaan kansainväliseen käsilläseisontapäivään. Nyt haaste välitetään eteenpäin. On aika katsoa maailmaa ylösalaisin, käsillä seisten!

Kansainvälistä käsilläseisontapäivää vietetään maailmanlaajuisesti ensi viikon lauantaina eli juhannuspäivänä 25.6. Voimisteluliitto haluaa haastaa kaikki niin voimistelun harrastajat kuin arkiliikkujatkin mukaan maailmanlaajuiseen käsilläseisontapäivään.

Näin osallistut haasteeseen:

1. Ota hauska käsilläseisontakuva tai -video
2. Lataa se Facebookiin, Instagramiin tai Twitteriin ja 
3. Lisää hashtagit #IHD2016 #HandstandDay #käsilläseisontapäivä2016 #voimistelu.

Neljä vuotta sitten yhdysvaltalainen Alvin Tam perusti sivuston kansainväliselle käsilläseisontapäivälle. Hän halusi koota kaikki käsilläseisonnasta kiinnostuneet ihmiset yhteen. Tarkoituksena oli, että tapahtumapäivänä tuhannet ihmiset ympäri maailman seisovat käsillään ja jakavat siitä kuvia ja videoita sosiaalisessa mediassa. IHD:n (International handstand day) missiona on parantaa maailmaa lisäämällä hassuttelua ja itsensä haastamista.

Nyt on sinun vuorosi haastaa itsesi ja kaverisi mukaan kansainväliseen käsilläseisontapäivään. Inspiraatiota harjoitteluusi löydät sosiaalisesta mediasta sekä tapahtuman virallisilta nettisivuilta.

 

Suomen Voimisteluliitto on yksi Suomen suurimmista lajiliitoista, ja suurin tyttöjen ja naisten liikuttaja. Suomessa järjestetään kilpailutoimintaa kahdeksassa eri voimistelulajissa: akrobatiavoimistelussa, joukkuevoimistelussa, kilpa-aerobicissa, miesten telinevoimistelussa, naisten telinevoimistelussa, rytmisessä voimistelussa, TeamGymissä sekä trampoliinivoimistelussa. Jäsenseuroissa järjestetään toimintaa harrasteliikunnasta huippuvoimisteluun. 

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs