Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Terveys » Fenno Optiikka uudistaa markkinointistrategiaansa

Staart Oy

Fenno Optiikka uudistaa markkinointistrategiaansa

Tiedote.
Julkaistu: 28.05.2015 klo 14:24
Julkaisija: Staart Oy

Fenno Optiikka on valinnut Staartin uudeksi mainostoimistokseen. Tavoitteena on yhtenäistää suomalaisten optikkoyrittäjien muodostaman ketjun mainontaa ja viestintää.


Optikkoalan mainonta on tällä hetkellä erittäin hintavetoista. Kuluttajien ostokäyttäytymistä avaavien tutkimusten perusteella tiedetään, että vain osa suomalaisista valitsee ostopaikan pelkän hinnan perusteella. Esimerkiksi 25 % asiakkaista ostaa päivittäistavaroita hintaohjautuvasti. Fenno Optiikka tulee erottautumaan entistä vahvemmin kilpailijoista palvelun ja tuotteiden korkealla laadulla. Vaikeasti tulkittavat alennuskampanjat, valtavat kehysvalikoimat ja linssien ominaisuuksien kirjo asettavat kuluttajan turhaan vaikean valinnan eteen. Parhaan hyödyn esimerkiksi aurinkolaseista saa, kun muistaa kertoa näönterveyden ammattilaiselle käyttääkö laseja autoillessa, vesillä vai golfatessa.

"Fenno Optiikka perustettiin vuonna 2008 suomalaisten optikkoyrittäjien toimesta. Nyt on aika uudistaa markkinointiviestintäämme. Vastuumme kantavina näöterveyden ammattilaisina olemme aina tarjonneet asiakkaillemme korkealaatuisia linssejä ja kehyksiä sekä yksilölliset tarpeet huomioivaa asiakaspalvelua. Nämä ovat kaiken toimintamme kulmakiviä jatkossakin", sanoo Fenno Optiikan toimitusjohtaja Rainer Nyman.

"Tämä kaikki kiteytyy uudessa ydinviestissämme. Brändilupauksemme mukaisesti näemme ihmisen linssien takana. Meidän tuotteillamme pystymme aidosti vaikuttamaan linssien räätälöitävyyteen asiakkaan mukaan”, kertoo markkinointipäällikkö Taru Korja Fenno Optiikasta.

"Tavoitteena on yhtenäistää brändin preesens Rovaniemeltä Tammisaareen siten, että asiakkaille kaikki myymälät ja kampanjat näyttäytyvät moderneina, innostavina ja tunnistettavina. Näin kuluttaja tietää minne pitää mennä halutessaan asioida ammattilaisen kanssa”, sanoo suunnittelujohtaja Juuso Kemi Staartista.

Lisätietoa: suunnittelujohtaja Juuso Kemi, 050 550 9427

Staart Oy on ketterä ja kanavariippumaton markkinointitoimisto, joka on tämän päivän digiympäristössä kuin kotonaan. Suunnittelemme ja toteutamme markkinointiviestintää ja designia brändeille, jotka haluavat erottua joukosta. Työllistämme Helsingissä ja Porissa 12 alan huippuosaajaa. Vuonna 2014 liikevaihtomme oli 1,4 M€. Lue lisää ja tutustu töihin www.staart.fi

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs