Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Terveys » Espoo Blues luottaa jatkossakin Terveystaloon

Terveystalo

Espoo Blues luottaa jatkossakin Terveystaloon

Tiedote.
Julkaistu: 06.06.2014 klo 08:32
Julkaisija: Terveystalo

Jääkiekkoseura Espoo Blues ja Terveystalo ovat solmineet monivuotisen yhteistyösopimuksen. Terveystalo on yksi Bluesin pääyhteistyökumppaneista. Terveystalo tarjoaa Espoo Bluesille kattavat urheiluterveydenhuollon palvelut ja huolehtii joukkueen pelikunnosta ainakin seuraavan kolmivuotiskauden ajan.

Terveystalon ja jääkiekkoseura Bluesin solmima entistä laajempi jatkosopimus kattaa kaudet 2014–2017. Yhteistyöhön kuuluu terveydenhuollon palvelut sekä monipuolinen kumppanuus ja markkinointiyhteistyö.

- Haluamme, että Espoo Bluesilla on Liigan parhaat lääkäripalvelut ja että voimme toimia edelläkävijänä myös tällä saralla. Terveystalo on aktiivinen kumppani, jonka kanssa voimme yhdessä kehittyä ja innovoida aivan uutta, kaukalon ulkopuolista toimintaa, kertoo Espoo Bluesin myyntijohtaja Olli Aro.

Sopimuksen piiriin kuuluu Espoo Bluesin edustusjoukkue ja A-nuoret. Lisäksi Terveystalolla on yhteistyösopimus Bluesin junioripuolen kanssa. Yhteistyön tavoitteena on tarjota sekä edustusjoukkueen pelaajille että junioreille toimiva ja monipuolinen palvelukokonaisuus.

- Tarjoamme Bluesin pelaajille kattavat terveyden- ja sairaudenhoitopalvelut, johon kuuluvat kaikki toimenpiteet tutkimuksista leikkauksiin. Lisäksi panostamme ennaltaehkäiseviin palveluihin, kertoo Terveystalo Sportin asiakkuuspäällikkö Mika Kivinen.

Huippuluokan Sport-osaajat huolehtivat pelikunnosta 

Bluesin pelaajien hoidosta vastaa Terveystalo Kamppi Helsingissä. Toimipisteestä löytyy huippuluokan Terveystalo Sport -yksikkö, jossa urheilijoiden terveyteen ja hyvinvointiin perehtyneet lääkärit ja fysioterapeutit takaavat Bluesin pelaajille ensiluokkaisen hoidon.

- Urheilijoille on erityisen tärkeää pysyä pelikunnossa ja kuntoutua nopeasti leikkauksista tai loukkaantumisista. Kampissa meillä on kuntoutuksen asiantuntijoita, jotka osaavat tarjota juuri oikeanlaisen hoitoa. Hoito järjestyy myös mahdollisimman nopeasti ja joustavasti, sanoo Terveystalo Kampin ortopedian ja liikuntalääketieteen erikoislääkäri ja Terveystalo Sportin ylilääkäri Tapio Kallio.


Lisätietoja:

Espoo Blues, Sales Director, Olli Aro, p. 040 530 2847, olli.aro@blues.fi

Terveystalo Sport, ylilääkäri ja ortopedian ja liikuntalääketieteen erikoislääkäri, Tapio Kallio, p. 0400 407 791, tapio.kallio@terveystalo.com

Terveystalo, asiakkuuspäällikkö, Sport, Mika Kivinen, p. 0400 462 199, mika.kivinen@terveystalo.com

Terveystalo, viestintäpäällikkö Anni Romu, p. 050 571 1887, anni.romu@terveystalo.com

 

Terveystalo on Suomen suurin terveyspalveluyritys. Yhtiö tarjoaa monipuolisia terveys-, työterveys-, sairaanhoito- ja tutkimuspalveluja 150 toimipaikassa eri puolilla Suomea. Terveystalon asiakkaita ovat yksityishenkilöt, yritykset ja yhteisöt, vakuutusyhtiöt sekä julkinen sektori. Terveystalo työllistää valtakunnallisesti lähes 6 500 terveydenhuollon ammattilaista. Terveystalon verojalanjälki vuonna 2013 oli yhteensä 75,5 miljoonaa euroa ja samana vuonna Terveystalo investoi suomalaisten terveyspalvelujen kehittämiseen 28 miljoonaa euroa. www.terveystalo.com

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs