Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Terveys » Elivon shampoot, hoitoaineet ja hoitosuihke hellivät suomalaista hiusta ja hiuspohjaa

Elivon shampoot, hoitoaineet ja hoitosuihke hellivät suomalaista hiusta ja hiuspohjaa

Tiedote.
Julkaistu: 13.05.2016 klo 11:54
Julkaisija: Midsona Oy

UV-suoja säilyttää hiusten värin hehkuvana läpi kesän

Kotimaisen Elivon hiustuotteet on kehitetty normaalille ja terveelle suomalaiselle hiuspohjalle. Ne ovat hellävaraisia ja hoitavia, mutta tehokkaita ja soveltuvat usein toistuvaan pesuun. Tuotteissa on joko hienostunut omenantuoksu tai ne ovat täysin hajusteettomia. Sarjan hoitaviin ja kosteuttaviin ainesosiin lukeutuvat glyseroli, aloe vera ja helokkiuute. Kaikissa on tuotteissa on UV-suoja, joka estää hiusten haalistumista ja pidentää hiusvärinkestoa – erityisesti kesäpäivien auringossa. Elivon shampoot, hoitoaineet ja hoitosuihke valmistetaan Suomessa, ja ne eivät sisällä haitallisia säilöntäaineita: metyyli-isotiatsolinonia (MIT) tai PHMB-kemikaalia. Suomalaisen Työn Liiton Avainlipputunnuksella merkittyjä Elivo-hiustuotteita on saatavilla hyvin varustetuista apteekeista.

Shampoo usein toistuvaan pesuun

Omenantuoksuinen Elivo shampoo ja Elivo Hajusteeton hellävarainen shampoo sopivat kaikille hiustyypeille usein toistuvaan pesuun. Shampoot sisältävät hoitavia ja kostetuttavia ainesosia: aloe veraa ja glyserolia. Ihoystävällinen helokkiuute tekee hiuksista pehmeät ja lisää niiden kiiltoa. Shampoot sisältävät UV-suojan ja ne eivät sisällä väriaineita tai silikonia. Hinta noin 7–8 euroa. 

Ravitseva hoitoaine terveen näköisille hiuksille

Ravitseva Elivo Hoitoaine sopii kaikille hiustyypeille. Se sisältää hiusten rakennetta korjaavaa ja hiuspohjaa suojaavaa vehnänalkioproteiinia sekä kosteustasapainoa ylläpitävää aloe veraa. Helokkiuute tekee hiuksista pehmeät, helposti kammattavat ja kiiltävät. Hajusteeton, silikoniton ja väriaineeton hoitoaine soveltuu koko perheen käyttöön, myös lasten hiuksille. Se sisältää UV-suojan auringon säteilyä vastaan. Hinta noin 8 euroa.

Lisää elinvoimaa hiuksille hoitosuihkeesta

Kosteisiin tai kuviin hiuksiin suihkutettava Elivo hoitosuihke parantaa kammattavuutta, poistaa sähköisyyttä ja lisää elinvoimaisuutta. Hiuksiin jätettävän hoitosuihkeen keratiini toimii hiuksen rakentajana ja kollageeni rakennetta korjaavana proteiinina. Aloe vera ja dekspantenoli kosteuttavat ja helokkiöljy pehmentää hiuksia lisäten kiiltoa. Raikkaan hienostunut omenantuoksu vaikuttaa mielihyväkeskukseen ja lisää hyvän olon tunnetta ja antaa elinvoimaa. Väriaineeton hoitosuihke sisältää UV-suojan. Hinta noin 9 euroa. 

Lisätiedot:
Midsona Oy, www.midsona.fi
Kaisa Mikkola, tuotepäällikkö
Kaisa.mikkola@midsona.fi, 040 150 3986

Kuluttajatiedustelut:

Midsona Oy, 020 743 4755

Viestintä ja tuotenäytteet:

Rianno Communications Oy
Karri Harju, viestintäkonsultti
karri.harju@rianno.fi, 044 201 1077

Elivo on kotimainen apteekeissa myytävä hyvinvointituoteperhe, joka on kehitetty eri alojen asiantuntijoiden kanssa huomioiden suomalaisten kuluttajien tarpeet. Elivo on Midsona Finland Oy:n tuotemerkki. Midsona Finland Oy kuuluu Midsona AB terveyskonserniin, joka on yksi Pohjoismaiden johtavista itsehoitoon keskittyvistä yrityksistä. Konsernin toiminta perustuu pitkään kokemukseen ja ammattitaitoon toimialalla sekä sen edustamiin hyvin tutkittuihin ja luotettaviin tuotteisiin. www.midsona.fi 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs