Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Terveys » Elina Reenkolan teos NAINEN JA HÄPEÄ ilmestyy viikolla 41

Minerva Kustannus Oy

Elina Reenkolan teos NAINEN JA HÄPEÄ ilmestyy viikolla 41

Tiedote.
Julkaistu: 24.09.2014 klo 11:26
Julkaisija: Minerva Kustannus Oy

Mistä kumpuaa se häpeä, joka aiheuttaa tuskaa ja vaatii olemaan toisenlainen, jotta tuntisimme kelpaavamme?
Elina Reenkola kartoittaa kirjassaan asiantuntevasti häpeän eri ulottuvuuksia, syitä ja ilmenemismuotoja sekä kertoo, miten edetä itsensä hyväksymisen tiellä.
Häpeä herää sisäisenä ristiriitana minän ja ihanteiden välillä. Ihminen kokee, ettei ole hyväksytty ja rakastettu sellaisenaan. Pelko avuttomuuden, vajavaisuuden ja likaisuuden paljastumisesta rajoittaa ja ahdistaa. Aran ja intiimin minuuden paljastaminen on hävettävää.
Häpeän voittamiseksi on tärkeä tutustua omiin vastenmielisiksi koettuihin puoliin ja ottaa tämä ”sisäinen sammakko” omakseen. Kun oppii hyväksymään itsensä armollisesti myös heikkona ja vajavaisena, ei tarvitse piiloutua ja kätkeä minuuttaan.

Lue lisää: Nainen ja häpeä

Elina Reenkola on psykoanalyytikko, joka on aiemmin julkaissut teokset Naisen verhottu sisin (1997), Intohimoinen nainen (2004), Nainen ja viha (2008) sekä Äidin valta ja voima (2012). Hän on myös koulutusanalyytikko, joka opettaa psykoanalyysia ja psykoanalyyttista psykoterapiaa ja antaa niihin työnohjausta Suomen Psykoanalyyttisessä yhdistyksessä ja Helsingin Psykoterapiayhdistyksessä. Hän on Kansainvälisen psykoanalyyttisen yhdistyksen IPA:n jäsen ja on ollut  IPA/COWAP:in  (Committee of Women and Psychoanalysis ) Euroopan puheenjohtajana neljä viimeistä vuotta.

Elina Reenkola: Nainen ja häpeä
ISBN/EAN 978-952-312-036-5
Luokka 17.3
244 s.
Ilmestyy viikolla 41/2014     

lisätiedot, arvostelukappaleet ja kansikuvat:
Merja Varon| 050-5474747 | merja.varon@minervakustannus.fi
Jorma Mahlanen | 044-5678072 | jorma.mahlanen@minervakustannus.fi

Liitetiedostot

Minerva Kustannus Oy julkaisi ensimmäisen kirjansa vuonna 1991. Vuosien mittaan olemme kasvaneet valtakunnalliseksi yleiskustantajaksi. Painotamme kustannusohjelmassamme tietokirjallisuutta, mutta julkaisemme myös tasokasta kotimaista ja suomennettua kaunokirjallisuutta.

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs