Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Terveys » Digitaalisen pelaamisen haitat -lounastilaisuus 25.8. klo 12.30-14.00 Lasipalatsin Palmuhuoneessa

A-klinikkasäätiö

Digitaalisen pelaamisen haitat -lounastilaisuus 25.8. klo 12.30-14.00 Lasipalatsin Palmuhuoneessa

Kutsu.
Julkaistu: 18.08.2014 klo 13:46
Julkaisija: A-klinikkasäätiö

A-klinikkasäätiö, Sininauhaliitto ja edellä mainittujen yhteinen Peluuri-palvelu kutsuvat tiedotusvälineet lounastilaisuuteen 25.8. klo 12.30-14.00 Ravintola Lasipalatsin Palmuhuoneeseen. 

Tilaisuudessa Taloustutkimuksen tutkimuspäällikkö Juho Rahkonen esittelee tuoreen digitaalista pelaamista käsittelevän kyselytutkimuksen tuloksia. Tutkimuksessa haastateltiin tuhatta suomalaista, ja sen teettivät A-klinikkasäätiö, Sininauhaliitto ja Peluuri.

Tilaisuudessa kerrotaan myös haitalliseen pelaamiseen liittyvistä tukipalveluista.

Digitaalisella pelaamisella tarkoitetaan muuta kuin rahapelaamista esimerkiksi pelikonsolilla tai kännykällä. Kuinka moni pelaa päivittäin? Millaisia haittoja digitaalisesta pelaamisesta aiheutuu? Kuka auttaa ja kantaa vastuuta pelaajille aiheutuvista ongelmista?

Ilmoittautumiset 22.8. klo 10 mennessä osoitteeseen tiedotus@a-klinikka.fi.

Lisätietoja:

Aino Majava, viestintäpäällikkö, A-klinikkasäätiö, p. 050 5824 357, etunimi.sukunimi@a-klinikka.fi


A-klinikkasäätiön hoito- ja kuntoutuspalvelut, ehkäisevä päihdetyö ja asiantuntijapalvelut vähentävät päihdehaittoja ja muita psykososiaalisia ongelmia. Samalla A-klinikkasäätiö parantaa päihdeongelmaisten ja heidän läheistensä asemaa.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs