Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Terveys » Coronaria hoivakoti rakenteilla Lahdessa

Coronaria

Coronaria hoivakoti rakenteilla Lahdessa

Tiedote.
Julkaistu: 19.05.2015 klo 09:42
Julkaisija: Coronaria

Lahteen Myllypohjan kaupunginosaan valmistuu täysin uusi 30-paikkainen hoivakoti, joka saa nimekseen Coronaria Tuulikoti. Rakennustyöt ovat jo hyvässä vauhdissa ja hoivakoti pääsee avaamaan ovensa asiakkaille tammikuussa 2016.

Tuulikodissa tullaan tarjoamaan kodinomaista ja turvallista ympärivuorokautista asumis- ja hoivapalvelua aikuisille ja vanhuksille, jotka fyysisistä, psyykkisistä tai sosiaalisista syistä tarvitsevat hoitajan jatkuvaa läsnäoloa. Ammattitaitoisen henkilökunnan rekrytointi tullaan käynnistämään alku- syksystä. Tuulikodissa tullaan noudattamaan Coronarialle tärkeitä arvoja, jossa asukkaille taataan turvallinen, yhteisöllinen ja toiminnallinen arki jokaisen yksilölliset tarpeet huomioiden.

Kokemus ja kotimaisuus

Coronaria on täysin suomalainen yritys, jolle on kotimaisuudesta myönnetty Avainlippu-tunnus. Yhden Suomen suurimman valtakunnallisesti toimivista terveys- ja hyvinvointipalveluja tuottavan yrityksen vahvuutena on paitsi asiantunteva hoito, myös hoidon saatavuuden takaaminen.

-       Tulemme parantamaan palveluasumisen saatavuutta sekä kehittämään palvelutarjontaa systemaattisesti. Panostamme mm. aktiiviseen viriketoimintaan asiakkaan voimavarat huomioiden, kertoo Coronaria Hoitoketju Oy:n hoivapalveluiden liiketoimintajohtaja Arto Lamberg. Coronaria Tuulikodin lisäksi yhtiöllämme on Suomessa lukuisia muitakin hoivapalveluita tarjoavia yksiköitä ja Lahden Tuulikoti tulee oivallisesti täydentämään palvelutarjontaamme.

 

Lisätietoja:

Arto Lamberg                                                               
Liiketoimintajohtaja, hoivapalvelut
Puh. 050 400 1108
arto.lamberg@coronaria.fi                                      

       

Johanna Ropponen
Palvelupäällikkö
Puh. 040 534 3860
johanna.ropponen@coronaria.fi

www.coronaria.fi

Coronaria Hoitoketju Oy on Suomen suurimpia terveys- ja hyvinvointipalveluiden tuottajia työllistäen lähemmäs 1200 terveys- ja hyvinvointialan ammattilaista. Coronarian palveluihin kuuluvat erilaiset sosiaali- ja terveydenhoitopalvelut, varhaiskasvatuspalvelut, kotihoitopalvelut ja palveluasuminen eri asiakasryhmille. Coronaria tarjoaa yksittäisiä palveluja tai kokonaisvaltaista kumppanuutta – aina asiakkaiden tarpeiden mukaan.

Coronarialle on myönnetty Suomalaisen Työn Liiton Avainlippu-tunnus, joka tarkoittaa, että tuottamamme palvelut ovat kotimaisia ja Coronaria on kotimainen yritys.

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs