Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Terveys » Coronaria asumispalvelukoti rakenteilla Auraan

Coronaria

Coronaria asumispalvelukoti rakenteilla Auraan

Tiedote.
Julkaistu: 17.06.2015 klo 08:30
Julkaisija: Coronaria

Auraan Sillankorvantielle valmistuu täysin uusi 22-paikkainen asumispalvelukoti kehitysvammaisille, joka saa nimekseen Coronaria Aurankoti. Rakennustyöt ovat jo hyvässä vauhdissa ja ovet avataan asukkaille tammikuussa 2016.

Aurankoti tulee olemaan 22 kehitysvammaisen aikuisen koti, joille tarjotaan tuettua, ohjattua ja autettua asumista. Taloon valmistuu 15 autetun asumisen paikkaa ja 7 tuetun asumisen paikkaa. Ammattitaitoisen henkilökunnan rekrytointi tullaan käynnistämään alkusyksystä. Myös Aurankodissa noudetaan Coronarialle tärkeitä arvoja, jossa asukkaille taataan turvallinen, yhteisöllinen ja toiminnallinen arki jokaisen yksilölliset tarpeet huomioiden. Luonnollisesti henkilökunta tulee olemaan paikalla ympäri vuorokauden, jotta arjen sujuvuus voidaan taata kaikkina aikoina.

Kokemus ja kotimaisuus

Coronaria on täysin suomalainen yritys, jolle on kotimaisuudesta myönnetty Avainlippu-tunnus. Yhden Suomen suurimman valtakunnallisesti toimivista terveys- ja hyvinvointipalveluja tuottavan yrityksen vahvuutena on paitsi asiantunteva hoito, myös hoidon saatavuuden takaaminen.

- Tulemme parantamaan palveluasumisen saatavuutta sekä kehittämään palvelutarjontaa systemaattisesti. Panostamme mm. aktiiviseen viriketoimintaan asukkaiden yksilölliset voimavarat huomioiden, kertoo Coronaria Hoitoketju Oy:n hoivapalveluiden liiketoimintajohtaja Arto Lamberg. Coronaria Aurankodin lisäksi yhtiöllämme on Suomessa lukuisia muitakin hoivapalveluita tarjoavia yksiköitä ja Auran asumispalvelukoti tulee oivallisesti täydentämään palvelutarjontaamme.

 

Lisätietoja:

Arto Lamberg                                                       

Liiketoimintajohtaja, hoivapalvelut                          
Puh. 050 400 1108                                                 
arto.lamberg@coronaria.fi                                  

         

www.coronaria.fi

Liitetiedostot

Coronaria Hoitoketju Oy on Suomen suurimpia terveys- ja hyvinvointipalveluiden tuottajia työllistäen yli 1500 terveys- ja hyvinvointialan ammattilaista. Coronarian palveluihin kuuluvat erilaiset sosiaali- ja terveydenhoitopalvelut, varhaiskasvatuspalvelut, kotihoitopalvelut ja palveluasuminen eri asiakasryhmille. Coronaria tarjoaa yksittäisiä palveluja tai kokonaisvaltaista kumppanuutta – aina asiakkaiden tarpeiden mukaan.

Coronarialle on myönnetty Suomalaisen Työn Liiton Avainlippu-tunnus, joka tarkoittaa, että tuottamamme palvelut ovat kotimaisia ja Coronaria on kotimainen yritys.

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs