Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Terveys » Condia siirtyy osaksi Terveystaloa

Terveystalo

Condia siirtyy osaksi Terveystaloa

Tiedote.
Julkaistu: 01.10.2012 klo 13:46
Julkaisija: Terveystalo

Condia Oy on yhdistynyt Terveystalo-konserniin 30.9.2012. Yhdistyminen vahvistaa Terveystalon työterveyshuollon osaamista ja palvelutarjontaa Pohjois-Suomessa.


Terveystalo on Suomen suurin yksityinen terveyspalveluyritys ja johtava työterveyspalvelujen tuottaja. Terveystalolla on työterveyspalvelusopimus lähes 16 000 yritys- tai yhteisöasiakkaan kanssa ja yhtiön vastuulla on noin 500 000 työntekijän työterveys. Condian yhdistyminen vahvistaa entisestään Terveystalon työterveysosaamista.

Yhdistyminen tuo asiakkaiden ulottuville Terveystalon valtakunnalliset terveydenhuoltopalvelut, verkkoajanvarauksen sekä Terveystalon muut sähköiset palvelut, kuten uuden Oma Terveys -palvelun. Palvelu on maksuton kaikille Terveystalon työterveyspalveluiden piirissä oleville henkilöille. Oma Terveys on Terveystalon sähköinen palvelu, josta asiakas näkee muun muassa laboratoriotutkimusten tulokset, rokotustiedot, tulevat vastaanottoajat, avoimet lähetteet, asiakkaalle määrätyt lääkkeet sekä häntä hoitaneet asiantuntijat. Palvelu löytyy osoitteesta www.terveystalo.com/omaterveys.

Yhdistyminen näkyy toimipaikoissa syksyn aikana. 

− Nykyisissä Condian yksiköissä siirrytään Terveystalon potilastietojärjestelmään, jonka avulla pystymme palvelemaan Condian asiakkaita jatkossa kaikissa Terveystalon toimipisteissä sopimusten mukaisesti, kertoo Terveystalon Pohjois-Suomen liiketoimintajohtaja Matti Paasovaara.

− Yhdistyminen näkyy lisäksi muun muassa Condian toimipaikkojen ilmeessä, joiden ulkoasu muuttuu Terveystalon yritysilmeen mukaiseksi lokakuun aikana.


Nykyisen Condian verkkoajanvaraus siirtyy Terveystalon verkkoajanvaraukseen www.terveystalo.com maanantaista 1.10. alkaen. Vastaanottoajan voi varata myös Terveystalon valtakunnallisesta ajanvarausnumerosta 030 6000.

Kalajoen ja Kuusamon palvelutarjonta laajenee yleis- ja erikoislääkäripalveluihin

Työterveysasiakkaita Kalajoella palvelleen toimipaikan palvelutarjonta laajenee 15.10. alkaen ja toimipaikka muuttaa uusiin tiloihin, osoite Vierivainiontie 2. Aikaisemmin vain työterveysasemana toiminut yksikkö tarjoaa jatkossa yleis- ja erikoislääkäripalveluja työterveysasiakkaiden lisäksi yksityisasiakkaille. Myös Kuusamossa palvelutarjonta laajentuu lääkäripalveluihin lokakuun alusta.

− Yksityisasiakkaiden lisäksi voimme palvella aiempaa laajemmin myös nykyisiä työterveysasiakkaitamme Kalajoella ja Kuusamossa, kertoo Terveystalon Pohjois-Suomen aluejohtaja Lasse Karjalainen.

− Tuomme Kuusamoon ja Kalajoelle aiemmin paikkakunnilta puuttuneet laaja-alaiset, laadukkaat erikoislääkäripalvelut. Asiakkaillamme on myös mahdollisuus käyttää Oulussa sijaitsevaa Terveystalon täyden palvelun sairaala- ja lääkärikeskusta.

Condia Kemin ja Tornion toiminnot yhdistyvät osaksi Terveystalon toimipaikkoja, ja näiden toimipaikkojen hoitohenkilökunta aloittaa vastaanotot Terveystalon toimipisteissä 2.10. alkaen. Muissa kaupungeissa Condian toimipaikat jatkavat nykyisissä tiloissa.

Lisätietoja:

Terveystalo, Pohjois-Suomen aluejohtaja Lasse Karjalainen, puh. 040 547 0967, lasse.karjalainen@terveystalo.com

Terveystalo, Pohjois-Suomen liiketoimintajohtaja, Matti Paasovaara, puh. 010 345 3701, matti.paasovaara@terveystalo.com

Terveystalo Pohjois-Suomessa 

Terveystalo toimii Pohjois-Suomessa 23 paikkakunnalla ja 14 toimipaikassa. Terveystalolla on Pohjois-Suomessa noin 1 100 terveydenhuollon ammattilaista. Valtakunnallisesti Terveystalo työllistää lähes 6 500 terveydenhuollon ammattilaista. Yhtiö tarjoaa monipuolisia terveys-, työterveys-, sairaanhoito- ja tutkimuspalveluja lähes 150 toimipaikassa eri puolilla Suomea. Terveystalon asiakkaita ovat yksityishenkilöt, yritykset ja yhteisöt, vakuutusyhtiöt sekä julkinen sektori. Vuonna 2011 Terveystalo investoi suomalaisten terveyspalvelujen kehittämiseen 118 miljoonaa euroa. Terveystalo Oulu on yksi Suomen suurimmista yksityissairaaloista www.terveystalo.com

 

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs