Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Terveys » Avoneuvolapalvelu käyttöön 5.3.2014

Lahden kaupunki

Avoneuvolapalvelu käyttöön 5.3.2014

Tiedote.
Julkaistu: 26.02.2014 klo 10:24
Julkaisija: Lahden kaupunki

Äitiys- ja lastenneuvoloiden asiakkaat saavat 5.3.2014 lähtien käyttönsä avoneuvolapalvelun. Avoneuvolapalvelu toimii ilman ajanvarausta keskiviikkoisin kello 9-10 Ahtialan, Keskustan, Launeen ja Metsäkankaan neuvoloissa. Avoneuvolassa asiakkaita ottaa vastaan terveydenhoitaja, ja asiakasta kohden on varattu kymmenen minuutin vastaanottoaika. Avoneuvolan vastaanotolla hoidetaan muun muassa neuvoloiden kasvukontrollit, rokotukset, ajanvaraukset, neuvonta ja ohjaus.

Jalkaranta – Kasakkamäki – Metsäkankaan alueella avoneuvolapalvelu on keskitetty Metsäkankaan neuvolaan. Mukkulan alueen asiakkaat käyttävät Keskustan neuvolan eli Fellmaninkatu 3:n avoneuvolapalveluja. Koko Launeen alueen avoneuvolavastaanotto toimii Launeen neuvolassa.

Avoneuvolapalvelu on tarkoitettu vain äitiys- ja lastenneuvolan asiakkaille. Avoneuvolan vastaanotto ei ota vastaan sairaanhoitoa tarvitsevia asiakkaita.

Lisätietoja:
Osastonhoitaja Taina Ylä-Soininmäki
Sosiaali- ja terveystoimiala / Hyvinvointipalvelut / Terveysneuvontapalvelut
puh. 050 387 8748
taina.yla-soininmaki(at)lahti.fi

Lahden kaupunki on voimakkaasti uudistuva yli 100 000 asukkaan kasvukeskus. Metropolialueella sijaitsevassa Lahdessa kaupunkielämä on aktiivista, palvelut korkeatasoisia ja luonnonläheinen asuinympäristö viihtyisä. Ympäristön ja muotoilun edelläkävijänä Lahti tarjoaa näköalapaikan kaupunkikehitykseen.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs