Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Terveys » 220 fysioterapiayrityksen raja ylitettiin Fysi Partners -verkostossa

Fysi Partners Finland Oy

220 fysioterapiayrityksen raja ylitettiin Fysi Partners -verkostossa

Tiedote.
Julkaistu: 07.05.2014 klo 17:23
Julkaisija: Fysi Partners Finland Oy

Fysi Partners –fysioterapiaverkostoon kuuluu nyt 221 fysioterapia- ja kuntoutusyritystä, iloitsee toimitusjohtaja Aino Sainio. Uusin liittyi eilen. Toimipaikkoja on yhteensä yli 270 joka puolella Suomea. Niissä työskentelee yhteensä reippaasti yli 1.000 fysioterapeuttia ja lisäksi muita terapeutteja ja avustavaa henkilökuntaa. Tällä kokoonpanolla Fysi Partners on Suomen laajapeittoisin kuntoutusverkosto.

Fysi Partners Finland Oy on yli 220 fysioterapiayrityksen verkosto, jonka jäsenet ovat itsenäisiä yrityksiä. Yritykset toimivat lähellä asiakasta ja kaikilla on oma asiakaskuntansa. Hoitopaikat löytyvät osoitteesta http://www.fysipartners.fi/Hoitopaikat. Fysi Partners markkinoi osakasyritystensä palveluja keskitetysti suurille valtakunnallisille ja alueellisille ostajille: lääkärikeskuksille, sairaanhoitopiireille, vakuutusyhtiöille jne. Etu on molemmin puolinen. Suuret ostajat saavat maanlaajuiset palvelut asiakkailleen ja fysioterapiayritykset saavat asiakkaita, joita eivät muuten saisi.

Fysi Partners helpottaa hallintoa

-Yksi laskutuskäytäntö: räätälöidään jokaisen ostajaorganisaation tarpeisiin sopivaksi
-Yksi yhteistyökumppani: Fysi Partners hoitaa asiat ostajaorganisaatioihin ja verkoston yrityksiin päin

Potilaiden turvallisuus taattu

Osakkaaksi pääsemisen edellytyksenä on laadukas toiminta ja ns. laitoslupa, jonka myöntää Aluehallintovirasto AVI. Jokaisella Fysi Partners -yrityksellä on potilasasiamies ja vastuu- ja potilasvakuutukset kunnossa, sekä terveysviranomaisen tarkastamat toimitilat.  Fysi Partnersin laatujärjestelmänä on sähköisellä alustalla toimiva, arvostettu IMS –toimintajärjestelmä, jonka laatukäsikirjat, prosessit ym. täyttävät ISO 9001 vaatimukset.

Lisätiedot: toimitusjohtaja Aino Sainio, aino.sainio@fpf.fi
puh. 010 327 5220 tai 0400-784515

Suomalaisten fysioterapia- ja kuntoutusyritysten verkosto Fysi Partners Finland Oy on perustettu vuonna 2008. Palveluiden yhteismyynti aloitettiin syksyllä 2013 ja jatkuu aktiivisesti. Osakkaana on 220 yritystä ja osakkaiden määrä on hyvässä kasvussa.
Fysi Partners Finland Oy, Nuijamiestentie 5 B, 00400 Helsinki, puh. 010 327 5220, etunimi.sukunimi@fysipartners.fi   www.fysipartners.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs