Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Telekommunikaatio » Verkoston suosio kasvoi – seuraavan tapahtuman näyttelytilasta jo puolet varattu

Tampereen Messut

Verkoston suosio kasvoi – seuraavan tapahtuman näyttelytilasta jo puolet varattu

Tiedote.
Julkaistu: 29.01.2015 klo 18:27
Julkaisija: Tampereen Messut

SÄHKÖ- JA TIETOVERKKOJEN KEHITYS VAHVISTAA ALAN MESSUJA 

Verkosto 2015 -messut kokosivat 28.–29.1. Tampereelle 4806 sähkö- ja tietoverkkojen ammattilaista. Kävijämäärää kasvattanut messutapahtuma oli kaikkien aikojen suurin myös näytteilleasettajien määrän ja näyttelypinta-alan osalta. Nopeasti kehittyvällä alalla tehdään tulevina vuosina paljon investointeja ja luvassa on monia uudistuksia. Verkkoliiketoiminnan valoisa tulevaisuus ja pitkälle ulottuvat suunnitelmat lisäävät myös alan ammattimessutapahtuman tärkeyttä. Seuraavan kerran 25.–26.1.2017 järjestettävien Verkosto-messujen näyttelytilasta on varattu jo yli puolet.

– Verkosto onnistui hienosti. Tapahtuma saavutti uudet ennätykset kaikilla mittareilla ja näytteilleasettajat olivat erittäin tyytyväisiä messujen antiin. Yritykset ovat erityisen iloisia siitä, että he tavoittavat näillä messuilla juuri haluamansa verkkoliiketoiminnan ammattilaiset ja asiantuntijat, joten kävijöiden laatu on korkea. Messuvieraat puolestaan saavat tapahtumasta kahden päivän aikana runsaasti tietoa alan kehityksestä ja näkymistä sekä uusimmista tuotteista, palveluista ja ratkaisuista. Verkoston merkitys alan ammattilaisten kohtaamispaikkana on myös vuosi vuodelta tärkeämpi, joten kysyntä ja tarjonta kohtaavat monessa suhteessa. Näytteilleasettajille jälleen suuri kiitos näyttävästä panoksesta tähän tapahtumaan, sanoo projektipäällikkö Raimo Pylvänäinen Tampereen Messut Oy:stä.

– Verkkoliiketoiminnan nopea kehitys ja pitkälle ulottuvat investointisuunnitelmat tekevät Verkostosta yhden merkittävimmistä ammattimessuistamme. Alan valoisa tulevaisuus ja selkeä tarve tällaiselle alan yhteiselle kokoontumiselle saa myös yritykset tekemään päätöksiä messuosallistumisen osalta hyvissä ajoin. Tämänkertainen tapahtuma täyttyi vauhdilla ja näiden messujen aikana yritykset ovat varmistaneet innokkaasti osastopaikkojaan seuraavaan tapahtumaan. Vuoden 2017 Verkosto-messujen näyttelypinta-alasta onkin varattu jo yli puolet, mikä kertoo vahvasti alan menestyksestä. Tavoitteenamme on kehittää Verkostosta nykyistäkin tärkeämpi foorumi alan toimijoille. Etenkin sähköverkkoyhtiöiden ja verkonrakentajien ylintä johtoa tavoittelemme jatkossa yhä suuremmissa määrin, joten suunnittelemme seuraavien messujen sisältöä ja oheistarjontaa nämä tavoitteet huomioiden. Tänä vuonna messuilla oli näyttävästi esillä alan hyötyajoneuvoja, jotka kiinnostivat kovasti kävijöitä. Tarkoituksena on kasvattaa myös ajoneuvojen määrää seuraavaan tapahtumaan, kertoo ammattimessujen tuoteryhmäpäällikkö Jani Maja Tampereen Messut Oy:stä.

Verkosto-messut laajenivat tänä vuonna kahteen halliin ja näytteilleasettajia ennätyssuuressa tapahtumassa oli 145. Seminaareissa ja tietoiskuissa keskusteltiin alan uudistuksista, sähkön toimitusvarmuuden parantamisesta, sähkö- ja tietoverkkojen kehityksestä ja tulevien vuosien investoinneista sekä muutoksista. Verkosto esitteli kattavasti sähkö-, tele- ja tietoverkkoihin, verkkotuotteisiin ja -palveluihin, sähköautoinfraan, tie- ja katuvalaistukseen sekä liikenteen informaatiojärjestelmiin liittyviä tuotteita ja palveluita. Tampereella vuodesta 1992 lähtien järjestetyt Verkosto-messut toteuttaa Tampereen Messut Oy yhteistyössä Energiateollisuus ry:n, Adato Energia Oy:n, FiCom ry:n ja Teleprikaati Oy:n kanssa.

Videokirjastossa on Verkoston asiantuntijoiden haastatteluja ja messutunnelmia:

Tietoliikenteen haavoittuvuus väärinkäytöksille, kyberturvallisuuden professori Jarno Limnéll, Aalto-yliopisto

Milla tavalla digitalisaatio saadaan leviämään yhteiskuntaan?, kansliapäällikkö Harri Pursiainen liikenne ja -viestintäministeriö

Mitä kuuluu laajakaistalle?, ylitarkastaja Pauli Pullinen liikenne ja -viestintäministeriö

Kehittämissuunnitelmista toteutukseen, johtaja Simo Nurmi Energiavirasto

Sähkön toimitusvarmuuden kehittäminen on koko yhteiskunnan etu, toimitusjohtaja Arto Gylén PKS Sähkönsiirto Oy

Tavoitteet sähköverkon parantamisessa saavutetaan yhteistyöllä, toimitusjohtaja Juha Luusua Eltel Networks Oy

Verkosto tarjoaa oikeita asiakaskohtaamisia ja tuoteuutuusesittelyjä, myyntijohtaja Markku Rantio, Ensto Finland Oy

Verkosto on vuoden tärkein messutapahtuma, myyntijohtaja Lassi Siivola, Nestor Cables Oy

Verkosto-messut ovat jälleen kerran menestys, myyntipäällikkö Risto Eränen Veho Group Oy, erikoisajoneuvomyynti

Lisää videoita Verkosto-messuilta sekä kuvia ja mediamateriaaleja: www.verkostomessut.fi (Medialle).

LISÄTIEDOT: www.verkostomessut.fi
Twitter: @TampereenMessut, #Verkosto

Tampereen Messut Oy, www.tampereenmessut.fi, facebook.com/tampereenmessut
Raimo Pylvänäinen, projektipäällikkö, p. 0400 671 923,
raimo.pylvanainen(a)tampereenmessut.fi
Tanja Järvensivu, viestintäpäällikkö, p. 050 536 8133,
tanja.jarvensivu(a)tampereenmessut.fi, @TanjaJarvensivu
Meri Mattila, viestintäassistentti, p. 0400 914 877,
meri.mattila(a)tampereenmessut.fi

Liitetiedostot

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs