Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Telekommunikaatio » Verkkovierailuhinnat laskevat: EU-alueella surffaaminen on entistä edullisempaa

Elisa Oyj

Verkkovierailuhinnat laskevat: EU-alueella surffaaminen on entistä edullisempaa

Tiedote.
Julkaistu: 27.06.2013 klo 12:30
Julkaisija: Elisa Oyj

EU:n verkkovierailuhinnat laskevat entisestään heinäkuun alussa. Edullisemmat hinnat mahdollistavat älypuhelimien ja tablettien monipuolisen käytön myös ulkomailla. Muutoksen myötä Elisan ja Saunalahden asiakkaiden ulkomaan datakäytön uskotaan lisääntyvän useita kymmeniä prosentteja.

Matkapuhelimen käyttö EU:n alueella on entistä edullisempaa verkkovierailuhintojen laskiessa 1.7.2013. EU:n verkkovierailuasetukseen perustuvat enimmäishinnat laskevat datan, soitettujen ja vastaanotettujen puheluiden sekä tekstiviestien osalta. Edullisempien verkkovierailuhintojen ansiosta Elisan ja Saunalahden asiakkaat voivat käyttää entistä huolettomammin kaikkia puhelimen ominaisuuksia myös ulkomailla.

Saunalahden liittymää käyttävälle henkilöasiakkaalle 10 megatavun lataaminen maksaa 5,60 euroa eli 36 % vähemmän kuin aiemmin. Kymmenellä megatavulla voi ladata esimerkiksi satoja sähköpostiviestejä (ilman liitettä) tai kymmeniä verkkosivuja, verkkosivun koosta riippuen. Asiakkaiden ennustetaan ottavan hintojen aleneminen ilolla vastaan:

– Nykyään matkavinkit etsitään netistä, kartat löytyvät puhelimesta ja matkamuistot jaetaan sosiaalisessa mediassa. Uskomme ulkomaan datakäytön lisääntyvän useita kymmeniä prosentteja, Elisan liittymäliiketoimintajohtaja Henri Korpi toteaa.

Hintojen aleneminen helpottaa myös vauhdilla yleistyvää liikkuvaa työtä. Työkalut kulkevat helposti mukana ja kustannukset ovat helpommin ennakoitavissa.

– Sähköpostit pitää pystyä tarkistamaan, olipa sitten Paraisilla tai Pariisissa. Satunnaisesti matkustavalle työntekijälle hintojen alennus tuo ennakoitavuutta puhelinlaskuun ja uusia mahdollisuuksia työntekoon. Paljon työnsä puolesta matkustavalle suosittelen edelleen kiinteästi hinnoiteltuja Elisa Daily Traveller -ulkomaandatapaketteja tai Elisa Idea -liittymää, jolla pystyy surffaamaan ja soittamaan jopa alle EU:n regulaatiohintojen, yritysasiakkaiden Connectivity-liiketoiminnasta vastaava johtaja Jorma Niemelä toteaa.

Verkkovierailupalvelujen enimmäishinnat EU:n sisällä 1.7.2013 alkaen:

• 0,30 euroa minuutissa/ ulkomailta soitettu puhelu (+ enintään 30 sekunnin minimiveloitus)

• 0,09 euroa minuutissa/ ulkomailla vastaanotettu puhelu

• 0,10 euroa/ ulkomailta lähetetty tekstiviesti

• 0,56 euroa megatavulta/ ulkomailta lähetetty tai vastaanotettu multimediaviesti

Tekstiviestin vastaanottaminen on maksutonta. Hinnat sisältävät arvonlisäveron.

Kuluttaja-asiakkaiden roaming-hinnat: http://saunalahti.fi/puheliittymat/hinnat-ulkomailla/
Yritysasiakkaiden roaming-hinnat ja Elisa Daily Traveller: http://www.elisa.fi/vodafone/

Lisätiedot:
Henri Korpi, liittymäliiketoimintajohtaja, henkilöasiakkaat, p. 045 670 0416, etunimi.sukunimi@elisa.fi

Elisa on tietoliikenne- ja ICT-palveluyritys. Tuomme elämyksiä suomalaisten elämään ja tuottavuutta liiketoimintaan online- ja ICT-palveluillamme. Palvelemme noin 2,2 miljoonaa kuluttajaa, yritystä ja julkishallinnon organisaatiota. Mobiililiittymien markkinajohtajana tarjoamme asiakkaillemme kattavan ja nopean verkon, joka mahdollistaa 3G- ja 4G-palvelut. Liikevaihtomme vuonna 2012 oli 1,55 miljardia euroa ja henkilöstömäärämme 3 860. Tarjoamme palvelut kansainvälisesti yhteistyössä Vodafonen ja Telenorin kanssa. Lisätietoja www.elisa.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs