Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Telekommunikaatio » Varamiespalvelua jatkossa 24/7 – Elisa automatisoi työkutsut

Elisa Oyj

Varamiespalvelua jatkossa 24/7 – Elisa automatisoi työkutsut

Tiedote.
Julkaistu: 11.03.2014 klo 09:00
Julkaisija: Elisa Oyj

Suomalaiset yritykset saavat jatkossa apua akuuttiin työntekijäpulaan mihin vuorokaudenaikaan tahansa. VMP Groupin valtakunnallisessa Varamiespalvelu 24/7 -palvelunumerossa 0100 86 088 Elisan asiakaspalvelijat kartoittavat yritysten henkilöstötarpeet ja välittävät esimerkiksi työtilaukset potentiaalisille työntekijöille automaattisilla tekstiviesteillä välittömästi. Nopeimmillaan työn tarve ja tekijä kohtaavat toisensa muutamissa tunneissa.

- Aiemmin illalla tai yöllä tulleita työpyyntöjä lähdettiin täyttämään vasta aamulla. Nyt automatisoidut tekstiviestit lähtevät heti, ja halukkaat työntekijät voivat kuitata työkutsut tekstiviesteillä välittömästi. Olemme tyytyväisiä voidessamme palvella asiakkaitamme entistä kattavammin heidän aikataulujensa mukaan, VMP Groupin toimitusjohtaja Heimo Hakkarainen kertoo.

Erityistä hyötyä Varamiespalvelu 24/7 -palvelunumerosta odotetaan palvelu- ja ravintola-aloille, joissa työvoimaa tarvitaan kaikkina vuorokaudenaikoina. Talvella myös esimerkiksi lumityömiehiä tarvitaan töihin lyhyellä varoitusajalla.

- On kaikkien etu, että työ ja tekijä kohtaavat toisensa nopeasti. Tämä on loistava esimerkki siitä, minkälaisia etuja henkilökohtaisen ja digitaalisen palvelun yhdistelmä voi yhteiskunnalle, yrityksille ja ihmisille tuoda, Elisan myyntijohtaja Jarno Huurinainen huomauttaa.

Lisätietoja:

Elisa, myyntijohtaja Jarno Huurinainen, etunimi.sukunimi@elisa.fi
VMP Group, toimitusjohtaja Heimo Hakkarainen, etunimi.sukunimi@vmp.fi, puh. 040 307 5001

Elisa on tietoliikenne-, ICT- ja online-palveluyritys, jonka asiakkaana on 2,3 miljoonaa kuluttajaa, yritystä ja julkishallinnon organisaatiota. Elisa tarjoaa palveluita viestimiseen ja viihtymiseen, sekä työvälineitä organisaatioiden toiminnan ja tuottavuuden parantamiseen. Suomessa Elisa on mobiililiittymien ja kiinteiden laajakaistaliittymien markkinajohtaja. Yhteistyö Vodafonen ja Telenorin kanssa mahdollistaa palvelujen käytön kansainvälisesti. Elisa on julkisesti noteerattu NASDAQ OMX Helsinki Suuret Yhtiöt -listalla, osakkeenomistajia on yli 200 000. Liikevaihto vuonna 2013 oli 1,55 miljardia euroa ja henkilöstömäärä 4 200. www.elisa.fi

VMP Group on yli 25 vuotta toimialaa kehittänyt, yksi Suomen johtavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä, joka tarjoaa henkilöstövuokraus- ja rekrytointipalveluita. VMP :llä on ilo tarjota vuosittain työtä 12 000 työntekijälle 3 000 asiakasyrityksen palveluksessa. VMP on merkittävä nuorten työllistäjä – puolet sen työntekijäasiakkaista on alle 25-vuotiaita. Konserniin kuuluu myös hoivapalveluita tarjoava Alina Hoivatiimi. Yhtiön liikevaihto vuonna 2013 oli 94 miljoonaa euroa. VMP – Niin arvokas on työ.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs