Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Telekommunikaatio » Vältä tietovarkaus – ole liikkeellä ajoissa

Miktech Oy

Vältä tietovarkaus – ole liikkeellä ajoissa

Kutsu.
Julkaistu: 07.03.2011 klo 14:19
Julkaisija: Miktech Oy

Pieni yritys tekee innovaation, josta voi poikia kaupallinen menestys. Alalla toimiva iso kansainvälinen yritys pääsee murtautuman pienen yrityksen tietojärjestelmiin ,varastaa ja patentoi idean. Näin voi käydä tosielämässä, mutta sitä vastaan voi myös suojautua.

Yritysten tietojärjestelmissä liikkuu suuret määrät luottamuksellista ja arvokasta tietoa – ja järjestelmiin tunkeudutaan enemmän ja useammin kuin arvaammekaan.  Puhelin- ja sähköpostiliikenteen kaappaaminen onnistuu helposti, ja työkaluja siihen löytyy netistä.

Tämän sai tuta hammasharjan pumppujärjestelmän kehittänyt Teachbrush Oy, jonka idea varastettiin ulkomaille. Kaappaajana  oli tunnettu kansainvälinen yritys.
Kaappaus huomattiin, ja asiaa puitiin kalifornialaisessa oikeudessa. Suomalaisyritys voitti jutun.

-Kaappaamisia ja tunkeutumisia tapahtuu todella paljon ,ja useimmiten vahinko huomataan vasta kun isompi yritys on onnistunut patentoimaan idean omanaan, kertoo tietoturva-asiantuntija ja kouluttaja Tuomo Liimatainen.

Kaappaamisia vastaan voi myös suojautua, ja järjestelmät ovat kehittyneet entistä järeämmiksi. Miten Teachbrush on suojautunut tulevia valtausyrityksiä vastaan ja mitä muita vaihtoehtoja on olemassa? Siitä kerrotaan iTurva –seminaarissa torstaina 10.3. klo 12-16 Mikpolin auditoriossa.
Tilaisuus on tietoturvayritys Lokkit Oy:n järjestämä ja se on maksuton.
Tule kuulemaan, miten sinun yrityksesi voi parhaiten suojautua ulkopuolisilta kaappausyrityksiltä.

Lisätietoja ja ilmoittautumiset: www.lokkit.fi

Toni Mäkinen, puh.  045 1141 095, s-posti: toni.makinen@lokkit.fi

Tuomo Liimatainen, Teachbrush Oy, puh. 044 999 3314, s-posti: tuomo@teachbrush.com

Miktech Oy edistää tutkimustoiminnan ja elinkeinoelämän toimintaedellytyksiä keskittyen uuden teknologian synnyttämiseen ja käyttöönottoon sekä teknologiayhtiöiden liiketoiminnan kehittämiseen.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs