Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Telekommunikaatio » Uusi verkkomainonnan tuloksien ja talouden seurantatyökalu

Kontaktia Oy

Uusi verkkomainonnan tuloksien ja talouden seurantatyökalu

Tiedote.
Julkaistu: 15.09.2014 klo 07:00
Julkaisija: Kontaktia Oy

Verkkomarkkinoinnin asiantuntijatalo Kontaktia Oy esittelee Markkinointiviestinnän viikolla 23.-24.9.2014 Helsingissä uuden verkkomainonnan taloutta ja tuloksellisuutta mittaavan työkalun KontaktiaPron.  KontaktiaPro on suomalainen ohjelmisto, joka mittaa yritysten verkkosivujen tuloksia ja mainonnan kannattavuutta.

 

KontaktiaPro liitetään yrityksen verkkosivujen analytiikkaan ja verkkomainonnan kampanjoihin. Ohjelmisto seuraa verkkosivuille asetettuja mittaustavoitteita ja raportoi reaaliaikaisesti saavutetuista tuloksista ja mainonnan kannattavuudesta.  Tyypillisiä mittaustavoitteita ovat verkkokaupan tilaukset, tarjouspyynnöt verkkosivuilta, hinnastojen lukemiset ja yhteydenottopyynnöt.

 

KontaktiaPro seuraa verkkomainontaa ja raportoi tulokset havainnollisesti. Investoinnit hakusana­mainontaan ja bannerikampanjoihin vertautuvat suoraan saavutettuihin verkkosivujen kävijämääriin ja haluttuihin tavoitteisiin.

 

Ohjelmisto kertoo myös yrityksen verkkosivuston laadusta ja kehittämistarpeesta: mistä sivuston kävijät ovat kiinnostuneet, mitkä yritykset vierailevat sivulla, kuinka moni päätyy yhteydenottoihin ja monia muita tietoja potentiaalisista verkkoasiakkaista.  Kokonaisuudessaan ohjelmisto on väsymätön yrityksien verkkoliiketoiminnan kehittämistyökalu, joka kerää jatkuvaa trenditietoa yrityksen verkkoliiketoiminnan kehittymisestä.

 

KontaktiaPro on Restamark Oy:lle tuttu jo kehitysvaiheen pilottiversioina. ”Analysoimme sieltä saamaamme dataa, että mikä toimii ja mikä ei. On ilahduttavaa huomata, mille tasolle vaikuttavuuden seurannassa voi päästä,” markkinointisuunnittelija Riitta Karasjoki kertoo.

 

Ohjelmisto toimii pilvipalveluna ja on käytettävissä tietokoneen selaimelta, tabletilta tai älypuhelimesta.   Palvelun sivusto on osoitteessa www.kontaktiapro.fi.

Lisätietoja:


Tuotepäällikkö Vesa Laatikainen, Kontaktia Oy,

puh. 044 765 2774
vesa.laatikainen@kontaktia.fi.

 

Kontaktia Oy on suomalainen verkkomainonnan ja -viestinnän asiantuntijatalo. Yhtiö kuuluu Finda-konserniin (www.finda.fi).

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs