Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Telekommunikaatio » Uusi peruskanavapaketti Sonera Viihteen mobiiliin, Samsungin televisiot ja Apple TV myyntiin

Telia

Uusi peruskanavapaketti Sonera Viihteen mobiiliin, Samsungin televisiot ja Apple TV myyntiin

Tiedote.
Julkaistu: 03.06.2016 klo 10:54
Julkaisija: Telia

Sonera laajentaa viihdetarjontaansa laitteisiin Samsungin televisioilla ja Apple TV:llä. Oma tallennus-palvelu tuo kotimaiset kanavat mobiilipalveluun.

Soneralle valikoitu Samsungin tv-mallisto tukee erinomaista viihde-elämystä erikokoisissa ruuduissa. Mallisto käsittää 40– 55 -tuumaisia televisioita sekä suoralla että kaarevalla näytöllä. Samsungin vuoden 2016 mallit tunnistavat Sonera Viihteen päätelaitteen, ja sitä voidaan ohjata Samsungin tv-kaukosäätimellä. Apple TV:llä puolestaan on helppo siirtää Sonera Viihde mobiililaitteelta isolle tv-ruudulle.

”Laitteet ovat tärkeä osa kattavaa viihdekokemusta yhdessä sisältöjen ja viihdepalvelun kanssa. Asiakkaamme haluavat katsoa Viihteen sisältöjä ajasta ja paikasta riippumatta, ja haluamme palvelu- ja laitevalikoimallamme vastata asiakkaiden odotuksiin”, sanoo Soneran tv-liiketoiminnasta vastaava Henrik Laine.

Oma tallennus tuo kotimaiset kanavat mobiiliin

Sonera Viihde mobiilissa on maksuton sovellus, joka toimii kaikkien operaattoreiden mobiili- ja laajakaistayhteyksillä Suomessa. Sovelluksen käyttäjä maksaa vain haluamastaan sisällöstä, jonka voi valita kattavasta kanavapakettivalikoimasta tai tuhansien elokuvien vuokraamosta.

Uusi Oma tallennus tuo kattavasti kotimaiset tv-kanavat Sonera Viihteen mobiilipalveluun*. Sonera Viihdettä älypuhelimella, tabletilla tai netissä katsova asiakas voi tehdä palveluun tallenteita vaikka kaikilta kanavilta yhtä aikaa Viihteen mobiilisovelluksella tai osoitteessa www.soneraviihde.fi. Tallentaminen ei vaikuta kanavien katseluun: kanavia voi katsoa ja tallentaa samanaikaisesti. Tallenteet säilyvät verkkopalvelimella kolmen kuukauden ajan.

Palvelun hinta on maksuttoman tutustumiskuukauden jälkeen 6,50 €/kk. Oma tallennus on veloituksetta käytössä niillä Sonera Viihdettä laajakaistalla käyttävillä asiakkailla, jotka käyttävät maksullista verkkotallennusta. Oma tallennus korvaa mobiilipalvelussa aikaisemmin tarjotun Peruspaketin ja Peruspaketin tallennuksella.

*Palveluun sisältyvät Yle 1, Yle 2, Yle Fem, Teema, MTV, AVA, Sub, Nelonen, Hero, Jim, Liv, TV5, Kutonen, Frii, Fox, Alfa TV. Tallennuspalvelun lisäksi palvelussa on käynnistysvaiheessa livenä YLE:n kanavat Yle TV1, Yle TV2, Yle Fem ja Teema.

Lisätietoja medialle:

Henrik Laine, Johtaja, tv-liiketoiminta, Sonera
Puh. 040 302 6000,
etunimi.sukunimi@teliacompany.com

 

Sonera on uuden sukupolven operaattori, jonka palvelut mahdollistavat sujuvampaa arkea, valinnan vapautta ja uusia mahdollisuuksia kuluttajille, yrityksille ja yhteisöille. Soneralla oli vuoden 2015 lopussa noin 4,4 miljoonaa liittymäasiakasta ja noin 3700 asiantuntijaa töissä. Sonera edistää digitalisaatiota muun muassa investoimalla vuosittain n. 200 miljoonaa euroa suomalaisten verkkoyhteyksiin. www.sonera.fi

Sonera on osa kansainvälistä Telia Companya. Tarjoamme toimivat ja kilpailukykyiset yhteydet ympäri maailmaa helposti ja huolettomasti. Toimintamme nojaa vastuullisen liiketoiminnan periaatteisiin. Lue lisää meistä www.teliacompany.com

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs