Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Telekommunikaatio » Uusi online-palvelu Elisa Perhe auttaa lapsiperheitä: Näet missä lapsesi liikkuu

Elisa Oyj

Uusi online-palvelu Elisa Perhe auttaa lapsiperheitä: Näet missä lapsesi liikkuu

Tiedote.
Julkaistu: 10.04.2014 klo 09:30
Julkaisija: Elisa Oyj

Elisa Perhe -palvelu julkistetaan huomenna 11.4. Lapsimessujen yhteydessä. Palvelun avulla näet missä lapsesi liikkuu. Pystyt myös tarkistamaan, onko lapsen puhelin äänettömällä ja tarvittaessa voit laittaa lapsen puhelimesta äänet päälle.
 
Elisa Perhe -palvelu on Elisan uusi online-palvelu lapsiperheille. Elisa Perhe -älypuhelinsovelluksen avulla on mahdollista tarkistaa yhdellä silmäyksellä, missä perheen lapset liikkuvat.
 
– Sen avulla voi laittaa lapsen puhelimen äänet päälle, vaikka lapsi olisi asettanut tai unohtanut puhelimensa äänettömälle, kuvailee Elisan henkilöasiakkaiden liittymäliiketoimintajohtaja Henri Korpi.
 
Jos puhelin ei ole päällä, näyttää palvelun kartta puhelimen viimeisimmän tiedetyn sijainnin. Sijaintitieto perustuu tukiasemiin, WLAN-verkkoihin sekä puhelimen GPS-anturiin. Palvelulla pystyy siis paikantamaan kadonneen kännykän.
 
Elisa Perhe -palvelun avulla voi myös tarkistaa, että lapsen puhelimessa on akkua. Lisäksi vanhemmat saavat halutessaan ilmoituksen omaan puhelimeensa tekstiviestillä, kun lapsen puhelimesta on akku loppumassa.
 
– Palvelulla on tarkoitus tuoda turvaa ja huolettomuutta perheiden arkeen. Elisa perheen avulla pystyy varmistamaan, että lapseen saa tarvittaessa yhteyden, kertoo Korpi.
 
Haluttaessa palvelussa on mahdollista määritellä rajat, joiden ylittämisestä vanhemmat saavat ilmoituksen omaan puhelimeensa. Jos lapsia on useampi, voidaan alueet ja ilmoitukset asettaa käyttäjäkohtaisesti.
 
Elisa Perhe -palvelu toimii kaikkien suomalaisten operaattorien liittymissä. Palvelun käyttö vaatii Android-käyttöjärjestelmällä varustetun älypuhelimen paikannettavalta, vanhemmat voivat käyttää palvelua Android-älypuhelinsovelluksella tai verkkopalvelun kautta.
 
Elisa Perhe -palveluun pääsee tutustumaan maksutta puoleksi vuodeksi, kun rekisteröityy käyttäjäksi huhtikuun loppuun mennessä. Palvelun normaali kuukausimaksu on 5,90 €. Lisätietoa palvelusta löydät osoitteesta http://elisa.fi/perhe/
 
 
Lisätiedot:
Elisa: Henri Korpi, liittymäliiketoimintajohtaja, henkilöasiakkaat, p. 045 670 0416, etunimi.sukunimi@elisa.fi
 

Elisa on tietoliikenne-, ICT- ja online-palveluyritys, jonka asiakkaana on 2,3 miljoonaa kuluttajaa, yritystä ja julkishallinnon organisaatiota. Elisa tarjoaa palveluita viestimiseen ja viihtymiseen, sekä työvälineitä organisaatioiden toiminnan ja tuottavuuden parantamiseen. Suomessa Elisa on mobiililiittymien ja kiinteiden laajakaistaliittymien markkinajohtaja. Yhteistyö Vodafonen ja Telenorin kanssa mahdollistaa palvelujen käytön kansainvälisesti. Elisa on julkisesti noteerattu NASDAQ OMX Helsinki Suuret Yhtiöt -listalla, osakkeenomistajia on yli 200 000. Liikevaihto vuonna 2013 oli 1,55 miljardia euroa ja henkilöstömäärä 4 200. www.elisa.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs