Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Telekommunikaatio » Uusi maksutapa HIFK-fanien käyttöön Helsingin Jäähallissa

Elisa Oyj

Uusi maksutapa HIFK-fanien käyttöön Helsingin Jäähallissa

Tiedote.
Julkaistu: 13.03.2013 klo 09:00
Julkaisija: Elisa Oyj

Helsingin Jäähallin Restel-myyntipisteet tukevat jatkossa Elisa Lompakko -palvelun mahdollistamaa lähimaksamista, jossa maksuväline asetetaan maksupäätteen kylkeen eikä erillistä tunnuslukua tarvita. Maksutapa otettiin käyttöön eilisessä HIFK–Ilves-ottelussa.

Elisa Lompakon ominaisuuksiin kuuluu puhelimen taustapuolelle kiinnitettävä maksutarra, joka on tarkoitettu alle 25 euron kertaostosten maksamiseen.

– Maksutarra ja lähimaksaminen ovat tärkeä osa Elisa Lompakko -palveluamme. Maksutarran saldoa voi seurata helposti mobiilisovelluksella ja kaikista ostoksista tulee sms-kuitti, kertoo liittymäliiketoiminnan johtaja Henri Korpi Elisalta.

Lähimaksaminen nopeuttaa maksutapahtumaa ja vähentää jonojen syntymistä tapahtumien väliajoilla. Uusi maksutapa oli ensimmäistä kertaa käytettävissä eilisessä HIFK–Ilves-ottelussa, jossa myös julkistettiin jääkiekkofaneille oma lähimaksamista tukeva HIFK-maksutarra.

Lähimaksaminen toimii joukkoliikenteen maksukorteista tutulla tavalla, jossa maksutarra asetetaan maksupäätteen kylkeen. Maksutarra kiinnitetään puhelimen taustapuolelle, ja se on tarkoitettu alle 25 euron kertaostosten maksamiseen.

– Haluamme faniemme voivan keskittyä jonottamisen sijasta jääkiekkoon ja siksi HIFK toimii mielellään pelinavaajana uuden maksutavan käyttöönotossa. Uskomme lähimaksaminen nopeuttavan ostamista erätauoilla, kun käteisen vaatimaa vaihtorahan käsittelyä tai pankkikorttien edellyttämiä tunnuslukuja ei tarvita, HIFK Hockey Oy:n toimitusjohtaja Jukka Valtanen sanoo.

Maksutarralla on voinut eilisestä alkaen maksaa kaikissa Helsingin jäähallissa sijaitsevissa Restelin ravintoloissa ja myyntipisteissä.

– Haluamme tarjota asiakkaillemme mahdollisimman vaivattoman ostotapahtuman ja pyrimme jatkuvasti parantamaan asiakaspalvelukokemusta, jonka vuoksi lähdimme mielellämme pilotoimaan uutta maksamisen tapaa, kertoo ravintolapäällikkö Marika Mäkelä Resteliltä.

Elisa Lompakon muita ominaisuuksia ovat esimerkiksi Rahaviesti, jossa käyttäjät voivat lähettää toisilleen rahaa puhelimella sekä turvalliseen verkkomaksamiseen tarkoitettu Nettimaksukortti, jolla voi tehdä verkko-ostoksia ilman varsinaista luotto- tai maksukorttia.

Elisa Lompakon tekninen alusta on toteutettu yhteistyössä Mastercardin kanssa ja mobiilisovellus on nyt ladattavissa Androidille, iPhonelle ja Windows-puhelimiin.

Lisätietoja kaikista palvelun ominaisuuksista ja ohjeet käyttöönottoon: elisa.fi/lompakko

Lisätiedot:
Elisa Oyj, Henri Korpi, liittymäliiketoimintajohtaja, Henkilöasiakkaat, p. 045 670 0416, etunimi.sukunimi@elisa.fi
HIFK Hockey Oy, Jukka Valtanen, toimitusjohtaja, p. 09 4777 020
Restel Oy, Marika Mäkelä, ravintolapäällikkö, p. 040 153 9972

Elisa on tietoliikenne- ja ICT-palveluyritys. Tuomme elämyksiä suomalaisten elämään ja tuottavuutta liiketoimintaan online- ja ICT-palveluillamme. Palvelemme noin 2,2 miljoonaa kuluttajaa, yritystä ja julkishallinnon organisaatiota. Mobiililiittymien markkinajohtajana tarjoamme asiakkaillemme kattavan ja nopean verkon, joka mahdollistaa 3G- ja 4G-palvelut. Liikevaihtomme vuonna 2012 oli 1,55 miljardia euroa ja henkilöstömäärämme 3 870. Tarjoamme palvelut kansainvälisesti yhteistyössä Vodafonen ja Telenorin kanssa. Lisätietoja www.elisa.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs