Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Telekommunikaatio » TV5MONDE syventää yhteistyötään Ericssonin kanssa

Ericsson

TV5MONDE syventää yhteistyötään Ericssonin kanssa

Tiedote.
Julkaistu: 05.09.2012 klo 08:00
Julkaisija: Ericsson

Ericsson ja kansainvälinen ranskankielinen televisiokanava TV5MONDE syventävät entisestään pitkäaikaista yhteistyötään. Ericsson integroi ja hallinnoi TV5MONDEn uusia tv-tuotanto-, lähetysten siirto- ja jälkituotantopalveluita kesästä 2013 alkaen.

TV5MONDE nykyaikaistaa toimintaansa ja ottaa käyttöön uusimmat digitaaliset standardit varmistaakseen tv-lähetystensä parhaan mahdollisen laadun. Ericsson tarjoaa ranskalaiskanavalle viimeistä teknologiaa olevat tv-lähetyspalvelut. TV5MONDE välittää lähetyksiä sekä perinteiseen televisioon että uusiin tv-lähetyskanaviin kuten verkkosivuille, netti-tv:seen, on-demand-televisioon ja mobiiliaplikaatioihin.

"Olemme tyytyväisiä, että yhteistyömme TV5MONDEn kanssa kasvaa entisestään. Uusi sopimus on suurin lähetystoiminnan ulkoistusta koskeva sopimus Ranskassa, ja se vahvistaa vankkaa asemaamme media- ja lähetysalan toimijana Euroopassa", kertoo televisio- ja medialiiketoiminnan johtaja Joachim Bergman Suomen Ericssonilta.

Ericsson on jo vuodesta 2006 lähtien tarjonnut TV5MONDElle tv-lähetystoiminnan tuotanto-, siirto- ja jälkituotantopalveluita. Yhteistyön laajentuessa Ericsson vastaa TV5MONDEn uuden lähetysalustan integroinnista ja hallinnasta vuoden 2017 loppuun saakka.

"Luotamme Ericssonin asiantuntijuuteen lähetysjärjestelmien suunnittelussa ja käyttöönotossa. Lähetämme ohjelmaa 235 miljoonaan kotitalouteen ympäri maailmaa, yli 50 miljoonalle katsojalle joka viikko. Kun Ericsson ottaa vastuun operaatioidemme palvelun laadusta, me voimme keskittyä tavoitteeseemme tarjota katsojillemme maailman parasta ranskankielistä ohjelmaa", sanoo TV5MONDEn toimitusjohtaja Marie-Christine Saragosse.

Ericsson osti vastikään televisiolähetyksiin erikoistuneen Technicolorin Broadcast Services -yksikön. Laajentunut yhteistyö TV5MONDEn kanssa on Ericssonille jälleen yksi askel kohti tavoitetta olla tv-lähetyspalveluiden johtava kansainvälinen toimittaja.

 

Valokuva- ja videomateriaalia lehdistölle:

www.ericsson.com/press

 

Lisätietoja:

Milla Nummenpää, viestintäjohtaja, Suomen Ericsson
Puh. 09 299 2556 / 044 299 2556
milla.nummenpaa@ericsson.com

 

Ericsson

Ericsson on maailman johtava viestintäteknologian ja -palveluiden toimittaja. Reaaliaikaiset ja tehokkaat ratkaisumme mahdollistavat verkottuneen yhteiskunnan, joka tuo mukanaan meille kaikille edellytykset opiskella, tehdä töitä ja elää elämäämme vapaammin, kestävän kehityksen yhteiskunnissa maailman ympäri.

Tarjoamme informaatio- ja viestintäteknologian palveluita, ohjelmistoja ja infrastruktuuria teleoperaattoreille ja muille toimialoille. Nykyään 40 prosenttia maailman mobiililiikenteestä kulkee Ericssonin verkkojen kautta, ja asiakkaidemme verkot, joita tuemme, palvelevat noin kahta miljardia palvelunsaajaa.

Toimimme 180 maassa ja työllistämme yli 100 000 työntekijää. Vuonna 1876 perustetun yrityksen pääkonttori on Tukholmassa Ruotsissa. Vuonna 2011 konsernin liikevaihto oli 35,0 miljardia Yhdysvaltain dollaria (226,9 miljardia Ruotsin kruunua). Ericsson on listattu Tukholman NASDAQ OMX -pörssissä ja NASDAQ-pörssissä New Yorkissa.

www.ericsson.com
www.twitter.com/ericssonpress
www.facebook.com/technologyforgood
www.youtube.com/ericssonpress

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs