Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Telekommunikaatio » Turun AMK kouluttaa osaajia yhteistyöyritykseen Salossa

Turun ammattikorkeakoulu

Turun AMK kouluttaa osaajia yhteistyöyritykseen Salossa

Tiedote.
Julkaistu: 18.12.2012 klo 10:15
Julkaisija: Turun ammattikorkeakoulu

Vahva salolainen ICT-osaaminen muunto-koulutuksella uusiin tehtäviin

Espoossa toimiva Solu Digital käynnistää uuden palvelukeskuksen Salossa ensi vuoden alussa. Microsoftin SharePointiin, Business Intelligence ja projektinhal-linnan ratkaisuihin erikoistuneella, Solu Digitalin kymmenhenkisellä tiimillä on yhteensä lähes sadan vuoden ammatillinen kokemus Microsoft-teknologiasta, ratkaisutoimituksista ja projektiliiketoiminnasta. SharePoint-osaajista on huutava pula alalla ja seudulla. Turun AMK tarjoaa koulutusorganisaationa osaamistaan yritykselle, ja täsmäkouluttaa kevään aikana osaajia suoraan yrityksen tarpeeseen yhteistyössä Yrityssalon ja ELY-keskuksen kanssa.

– Kevään 2013 aikana toteutettava koulutus koostuu lähi- ja itseopiskelusta sekä Solu Digitalin asiantuntijoiden tuella tapahtuvasta työharjoittelusta. Muuntokoulutukseen vali-tuilla koulutettavilla on jo voimassa oleva AMK- tai korkeakoulututkinto, mutta ei vielä arvokasta SharePoint-osaamista, kertoo täydennyskoulutuspäällikkö Leena Saarinen Turun AMK:sta.

Muuntokoulutuksesta vakituisen työpaikan haltijaksi

Koulutuksen tarkoituksena on myös luoda uusia työpaikkoja, kun koulutukseen valitut palkataan vakituiseen työsuhteeseen neljän kuukauden koulutusjakson jälkeen. Haku koulutukseen on päättynyt. Hakemuksia kertyi kuutisenkymmentä, joista neljä parasta valittiin.

– Olemme saaneet hyvän vastaanoton Salossa ja yhteistyö Turun AMK:n ja muiden organisaatioiden kanssa on pyörähtänyt käyntiin helposti. Esimerkiksi Salon Voimala tukee hankettamme hoitamalla yhteydet TE-toimistoon sekä tarjoamalla yrityksellemme tilat haastatteluihin, iloitsee toimitusjohtaja Henry Scheinin Solu Digitalista.

– Salon kaupungin elinkeinoyhtiö Yrityssalo on auttanut joka käänteessä. Yrityksemme Salon toimipiste tulee toimimaan Yrityssalon hallinnoimissa tiloissa, jatkaa Scheinin.

Turun AMK:n hallinnoimassa koulutuskokonaisuudessa pääkouluttajana toimii Onsight Helsingistä.

Lisätiedot:
Leena Saarinen, täydennyskoulutuspäällikkö, Turun AMK, leena.saarinen@turkuamk.fi, p. 050 5985 849
Henry Scheinin, toimitusjohtaja, Solu Digital, henry.scheinin@soludigital.fi, p. 040 5455 448, www.soludigital.fi

Turun ammattikorkeakoulu on noin 9500 opiskelijan ja 800 asiantuntijan monialainen koulutusyhteisö. Tarjoamme työelämää palvelevaa koulutusta, tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoimintaa sekä organisaatioiden kokonaisvaltaista kehittämistä Varsinais-Suomessa. Turun AMK:sta valmistuneet ovat työllistyneet parhaiten muihin ammattikorkeakouluihin verrattuna.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs