Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Telekommunikaatio » Tuhannet fanit tuottavat DJ Aviciin seuraavan kappaleen

Ericsson

Tuhannet fanit tuottavat DJ Aviciin seuraavan kappaleen

Tiedote.
Julkaistu: 29.01.2013 klo 08:00
Julkaisija: Ericsson

Maailmankuulun ruotsalaisen DJ:n Aviciin ja Ericssonin yhteisöllinen musiikintuotantoprojekti on saanut suuren suosion jo parin ensimmäisen viikon aikana. Avicii x You -projektissa luodaan uusi elektroninen kappale joukkoistamisen avulla. Tähän mennessä biisintekoon on osallistunut yli 3 900 ihmistä 140 eri maasta, ja uuden kappaleen äänimaailmasta on tehty yli 10 000 ehdotusta.

“Olen jo nyt hämmästynyt osallistujien määrästä, vaikka projekti on vasta alussa. Maailmassa on valtavasti osaamista, ja on hienoa tuoda sitä yhteen. Olemme keränneet jo tuhansia melodioita ja bassolinjoja, seuraavaksi suunnittelemme biittejä ja rytmejä. Odotan innolla, mitä se tuo tullessaan”, kertoo Avicii.

Aviciin ja Ericssonin järjestämässä tempauksessa ihmiset ympäri maailmaa voivat osallistua artistin seuraavan kappaleen tekoon. Projekti on kerännyt osallistujia kaikkialta ympäri maailmaa – mukana on faneja esimerkiksi Islannista, Keniasta, Koreasta, Kolumbiasta ja Mauritiukselta. Musiikintuotantoon osallistutaan verkossa osoitteessa www.aviciixyou.com.

”Projektin tarkoituksena on havainnollistaa, miten verkottunut yhteiskunta lisää innovaatioita ja tarjoaa uusia tapoja kehittää liiketoimintaa. Musiikkiteollisuus on jo ottanut omakseen uudet digitaaliset jakelukanavat. Reaaliaikainen yhteys ihmisten, paikkojen ja asioiden välillä tarjoaa myös uusia tapoja tuottaa viihdepalveluja”, sanoo Ericssonin markkinointijohtaja Arun Bhikshesvaran.

Avicii toimii projektin johtavana tuottajana kuratoiden osallistujien ehdottamia sisältöjä kuten bassolinjoja, efektejä, melodioita, rytmejä ja lauluosuuksia. Joka viikko osallistujat voivat äänestää artistin valitsemia finalisteja. Lopullisten materiaalien pohjalta Avicii luo kappaleen, joka julkaistaan 26.2. Mobile World Congress -messuilla Barcelonassa. 

Projektin verkkosivusto: www.aviciixyou.com

 

Lisätietoja 

Milla Nummenpää

Viestintäjohtaja

Suomen Ericsson

Puh. 09 299 2556 / 044 299 2556

milla.nummenpaa@ericsson.com

 

Ericsson on maailman johtava viestintäteknologian ja -palveluiden toimittaja. Reaaliaikaiset ja tehokkaat ratkaisumme mahdollistavat verkottuneen yhteiskunnan, joka tuo mukanaan meille kaikille edellytykset opiskella, tehdä töitä ja elää elämäämme vapaammin, kestävän kehityksen yhteiskunnissa maailman ympäri.

Tarjoamme informaatio- ja viestintäteknologian palveluita, ohjelmistoja ja infrastruktuuria teleoperaattoreille ja muille toimialoille. Nykyään 40 prosenttia maailman mobiililiikenteestä kulkee Ericssonin verkkojen kautta, ja asiakkaidemme verkot, joita tuemme, palvelevat noin kahta miljardia palvelunsaajaa.

Toimimme 180 maassa ja työllistämme yli 100 000 työntekijää. Vuonna 1876 perustetun yrityksen pääkonttori on Tukholmassa Ruotsissa. Vuonna 2011 konsernin liikevaihto oli 35,0 miljardia Yhdysvaltain dollaria (226,9 miljardia Ruotsin kruunua). Ericsson on listattu Tukholman NASDAQ OMX -pörssissä ja NASDAQ-pörssissä New Yorkissa.

www.ericsson.com
www.twitter.com/ericssonpress
www.facebook.com/technologyforgood
www.youtube.com/ericssonpress

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs