Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Telekommunikaatio » Tubecon-elokuva ensi-illassa Elisa Viihteessä 6.11.

Elisa Oyj

Tubecon-elokuva ensi-illassa Elisa Viihteessä 6.11.

Tiedote.
Julkaistu: 05.11.2015 klo 09:30
Julkaisija: Elisa Oyj

Elisa Viihde tuo tubettajat lähelle kaikenikäisiä katsojia. Elokuvan perinteistä lajityyppiä ravisteleva Tubecon-elokuva saa ensi-iltansa 6.11. yksinoikeudella Elisa Viihteessä.

Elisa Viihteen ja Tubeconin Tubecon-elokuva tarjoaa kattavan läpileikkauksen kaikille tubettamisesta kiinnostuneille. Tubecon-elokuvassa kymmenelle suositulle tubettajalle esitetään haasteet, jotka he suorittavat omalla tyylillään. Mukana ovat muun muassa vuoden 2015 Tubeawardseissa parhaana vloggarina palkittu PinkkuPinsku ja parhaaksi tubettajaryhmäksi valittu Stunt Freaks Team.

– Yhteistyö Elisa Viihteen kanssa mahdollistaa laajalle yleisölle pääsyn ainutlaatuiseen kokemukseen. Koko tubettamiskulttuurin tunnetuksi tekeminen suurelle yleisölle antaa mahdollisuuden kaikille päästä osaksi nykypäivän ilmiötä, josta on tullut kokonaan oma kulttuurin muotonsa, toteaa Tubeconin vastaava tuottaja Panu Mäenpää.

 

Uudenlaista sisältöä, uudenlaisia katsojia

Elisa Viihteen ohjelmatarjontaa kehitetään jatkuvasti ja olennainen osa palvelun kehitystä on yhteistyö niin uusien tekijöiden kuin televisio- ja elokuva-alan eri toimijoiden kanssa. Valmis Tubecon-elokuva on katsottavissa yksinoikeudella vain Elisa Viihteessä.

– Haluamme tarjota Elisa Viihteen asiakkaille ainutlaatuista sisältöä sekä nuorille lahjakkaille kyvyille mahdollisuuden tavoittaa uusia katsojia, kertoo Elisa Viihteen sisältöliiketoiminnasta vastaava Ani Korpela.

Tubecon-elokuvassa habaneropizzahaasteen suorittava Amppurulaa (Amos Soivio) kiittelee Tubecon-elokuvaprojektia. Amppurulaan YouTube-kanavalla on lähes 33 000 tilaajaa, ja Tubecon-elokuvan myötä Soivio uskoo myös uusien katsojien löytävän kanavan:

– On hienoa olla mukana tällaisessa historiallisessa ensimmäisessä elokuvassa. Oli mahtavaa päästä tuomaan oma sävy mukaan todella värikkääseen porukkaan. Uskon aidosti, että projektissa on vain voittavia osapuolia: niin me uusia katsojia tavoittavat tubettajat kuin Elisa Viihteen asiakkaat, jotka pääsevät käsiksi uudenlaiseen sisältöön, Amppurulaa sanoo. 

 

Lisätiedot:

Ani Korpela, Head of Content Users, Elisa Viihde, p. 050 566 3858, ani.korpela@elisa.fi

Elisa Viihde on Suomen suosituin viihdepalvelu. Elisa Viihde on kaikki mitä viihtymiseen tarvitset – kattavin tv-ohjelmatarjonta, parhaat huippuelokuvat, runsaasti urheilua ja eniten kotimaisia elokuvia. Elisa Viihteen kotimaisten alkuperäissarjojen lisäksi palvelussa on monipuolinen valikoima tilausvideopalveluja sekä TV-kanavapaketteja.  Elisa Viihteellä on yli 200 000 kuluttaja-asiakasta ja sen henkilökohtaista mobiilisovellusta on ladattu yli 500 000 kertaa. www.elisa.fi/viihde

Elisa on tietoliikenne-, ICT- ja online-palveluyritys, jonka asiakkaana on 2,3 miljoonaa kuluttajaa, yritystä ja julkishallinnon organisaatiota. Elisa tarjoaa ympäristöystävällisiä palveluita viestimiseen ja viihtymiseen, sekä työvälineitä organisaatioiden toiminnan ja tuottavuuden parantamiseen. Suomessa Elisa on mobiililiittymien markkinajohtaja. Yhteistyö Vodafonen ja Telenorin kanssa mahdollistaa kansainvälisesti kilpailukykyiset palvelut. Elisa on julkisesti noteerattu Nasdaq Helsinki Suuret Yhtiöt -listalla, osakkeenomistajia on yli 200 000. Liikevaihto vuonna 2014 oli 1,54 miljardia euroa ja henkilöstömäärä 4 100. www.elisa.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs