Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Telekommunikaatio » Tietoliikennepalvelut monipuolistuvat Jokilaaksojen alueella – nyt saatavissa Saunalahti TuplaLaajakaista

Elisa Oyj

Tietoliikennepalvelut monipuolistuvat Jokilaaksojen alueella – nyt saatavissa Saunalahti TuplaLaajakaista

Tiedote.
Julkaistu: 15.10.2013 klo 09:00
Julkaisija: Elisa Oyj

PPO:n tuote- ja palveluvalikoima yhdistyy kokonaisuudessaan talven ja ensi kevään aikana Elisan palveluihin ja Saunalahti-tuotteisiin. Liiketoimintojen yhtenäistämisen myötä saataville tulee myös uusia ja entistä edullisempia palveluita.  Alueella on nyt ensimmäistä kertaa mahdollisuus hankkia kiinteän ja mobiilin laajakaistan yhdistävä palvelu, Saunalahti TuplaLaajakaista. Asiakkaat tulevat saamaan hyvissä ajoin kirjeitse tietoa poistuvista ja korvaavista tuotteista ja palveluista.

Siika-, Pyhä-, Kala- ja Lestijokilaaksojen alueilla ei ole aiemmin ollut kattavasti saatavilla Saunalahti TuplaLaajakaistan kaltaista palvelua, jossa asiakas saa edullisesti käyttöönsä sekä kiinteän että mobiilin laajakaistan. Ne on ollut alueella mahdollista hankkia tähän asti vain erillisinä palveluina. Saunalahti ADSL on aiempaa edullisempi vaihtoehto niille, jotka haluavat käyttöönsä ainoastaan kiinteän laajakaistan.

- Laajakaistaa on tänä päivänä usein tarvetta käyttää sekä kotona että liikkeellä ollessa, minkä vuoksi nämä tarpeet yhdistävä palvelumme on hyvin suosittu tapa hankkia nettiyhteys Elisan asiakkaiden keskuudessa, kertoo Elisan laajakaistaliittymien liiketoimintajohtaja Matias Castrén.

Loppuvuonna alueella saataville tulee Elisan suosittu digitaalinen tv-palvelu, Elisa Viihde. Elisa Viihde tarjoaa yli 100 vuorokauden verran tallennustilaa ja monipuoliset tavat tallentaa, laajan videovuokraamon sekä runsaasti mielenkiintoista sisältöä.

- Alueella on panostettu mittavasti erittäin nopeiden valokuituverkkojen rakentamiseen, ja kiinteän verkon palveluihin vaikuttavaa työtä jatketaan edelleen. Tulemme jatkossa tarjoamaan kuituliittymiin Elisa Viihde -palvelua, Matias Castrén kertoo.

Lisätietoja:
Saunalahti TuplaLaajakaista ja Saunalahti ADSL: saunalahti.fi/internet
Elisa Viihde: elisa.fi/viihde

Lisätiedot: Elisa Oyj, Matias Castrén, henkilöasiakkaiden laajakaistaliittymien liiketoimintajohtaja, p. 050 66 906, etunimi.sukunimi@elisa.fi

Elisa on tietoliikenne-, ICT- ja online-palveluihin keskittyvä yritys, jonka asiakkaana on 2,2 miljoonaa kuluttajaa, yritystä ja julkishallinnon organisaatiota. Elisan palvelut tarjoavat kuluttajille uusia mahdollisuuksia viestimiseen, oppimiseen ja viihtymiseen sekä organisaatioille välineitä toimintatapojen kehittämiseen ja tuottavuuden parantamiseen. Markkinajohtaja Elisa investoi Suomeen vuosittain noin 200 miljoonaa euroa. Yhteistyö Vodafonen ja Telenorin kanssa mahdollistaa palvelujen käytön kansainvälisesti. Liikevaihto vuonna 2012 oli 1,55 miljardia euroa ja henkilöstömäärä 3 870. Lisätietoja www.elisa.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs