Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Telekommunikaatio » TIEDOTE: HTC julkistaa HTC Sensation XL -puhelimen, jossa on mukana Beats Audio

TIEDOTE: HTC julkistaa HTC Sensation XL -puhelimen, jossa on mukana Beats Audio

Tiedote.
Julkaistu: 07.10.2011 klo 10:58
Julkaisija: Netprofile Finland Oy

HTC julkistaa HTC Sensation XL -puhelimen, jossa on mukana Beats Audio- ainutlaatuinen äänentoisto ja hulppea 4,7-tuumainen näyttö takaavat käyttäjälle vaikuttavan viihde-elämyksen Taiwanilainen älypuhelinvalmistaja HTC on julkistanut HTC Sensation XL -puhelimen, jossa on mukan...

HTC julkistaa HTC Sensation XL -puhelimen, jossa on mukana Beats Audio

- ainutlaatuinen äänentoisto ja hulppea 4,7-tuumainen näyttö takaavat käyttäjälle vaikuttavan viihde-elämyksen

Taiwanilainen älypuhelinvalmistaja HTC on julkistanut HTC Sensation XL -puhelimen, jossa on mukana Beats Audion huippuluokan hifi-tasoinen äänentoisto. HTC Sensation XL ja syyskuussa julkistettu HTC Sensation XE ovat uudenlaisia miniviihdekeskuksia, joiden äänentoisto on viritetty huippuunsa. Nyt julkistetussa HTC Sensation XL -puhelimessa on 4,7-tuuman näyttö.


”Beats Audiolla varustetut tuoreet älypuhelimet nostavat elämyksen aivan uudelle tasolle musiikkia kuunneltaessa, videoita katseltaessa tai pelejä pelattaessa. Yhteistyömme Beatsin kanssa näkyy käyttäjien tarpeet yhä paremmin huomioon ottavina laitteina”, HTC:n Pohjoismaiden-toimitusjohtaja Peter Frølund sanoo.  

”Yhteistyö HTC:n kanssa on toiminut uskomattoman hienosti. Me molemmat työskentelemme tinkimättömästi parhaan mahdollisen äänentoiston saavuttamiseksi kannettavilla laitteilla”, Beats by Dr. Dre -yrityksen hallituksen puheenjohtaja Jimmy Iovine toteaa.

Muotoilu, suorituskyky ja äänentoisto kohdillaan
HTC Sensation XL -älypuhelimessa on suuri 4,7-tuuman näyttö ja se on 9,9 millimetrin paksuinen. Beats Audio -äänentoiston ansiosta puhelin soveltuu erityisesti viihdekäyttöön, eli musiikista, elokuvista ja peleistä nauttimiseen. Audio tuning -toiminnon ansiosta musiikki kuulostaa juuri siltä kuin se on tarkoitettukin.  

Laitteen mukana toimitetaan ainutlaatuiset urBeats-kuulokkeet. Kuulokkeissa on sisäänrakennettu mikrofoni sekä kaukosäädin, joiden ansiosta hands free -puheluiden hallinnointi, musiikkikappaleiden selaaminen ja äänenvoimakkuuden säätäminen on vaivatonta.  Puhelimella on helppo myös jakaa musiikkisuosituksia kavereille joko tekstiviestinä, sähköpostina tai Facebook-päivityksenä. Soittoäänisovelluksella on helppo muokata ja personoida soittoääniä.


HTC Watch
HTC Sensation XL:ssä on HTC Watch -sovellus, joka muuttaa puhelimen video- ja elokuvakirjastoksi. HTC Watchin kehittyneen teknologian ansiosta käyttäjän ei tarvitse enää odottaa, että suuri elokuvatiedosto latautuu puhelimeen, vaan elokuvaa voi ryhtyä katsomaan saman tien. HTC Watchin kautta voi joko vuokrata tai ostaa videoita, jälkimmäisessä tapauksessa elokuvaa voi katsoa jopa viidellä eri HTC-laitteella.  

Tärkeimmät hetket talteen
HTC Sensation XL:ssä on 8 megapikselin kamera, valovoimainen linssi (f2.2 suurimmalla aukolla) sekä valoherkkä BI-CMOS-kenno, jonka kuvanlaatu on hyvä myös hämärässä valossa. 28 millimetrin laajakuvalinssi auttaa ottamaan kuvia lyhyeltä etäisyydeltä. Videotoiminto tallettaa terävää kuvaa ja stereoääntä, ja videot on helppo jakaa YouTubessa, Facebookissa, tai niitä voi katsella suoraan televisiosta.

Saatavuus
HTC Sensation XL tulee myyntiin Suomessa marraskuussa, hintaluokka on alle 700 euroa.

Lehdistökuvat
www.htcmedia.net
Käyttäjätunnus: htc
Salasana: htcmedia

Testikappaleet ja lisätiedot tiedotusvälineille:

Vesa Valonen
vesa (at) Netprofile.fi
0407054262

Rikke Juul Hansen, Pohjoismaiden viestintäjohtaja
Info (at) htcpresse.dk
+45 53574456

Beats Electronics LLC Beats Electronicsin perustivat vuonna 2006 legendaarinen tuottaja ja rap-muusikko Dr. Dre sekä Interscope Geffen A&M -levy-yhtiön perustaja Jimmy Iovine. Heidän tavoitteenaan oli luoda ammattilaiskäyttöön täysin uudenlaiset kuulokkeet, jotka toistavat musiikin selkeämmin, kirkkaammin ja täydellisemmin kuin muut. Lisätietoja: beatsbydre.com HTC HTC Corporation (HTC) on yksi maailman nopeimmin kasvavista matkapuhelinvalmistajista. HTC kehittää innovatiivisia älypuhelimia ja taulutietokoneita palvelemaan yhä paremmin käyttäjien tarpeita. Yhtiö on listattu Taiwanin pörssissä tunnuksella 2498. Lisätietoja: www.htc.com

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs