Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Telekommunikaatio » Telia Company ja Netflix alueelliseen yhteistyöhön Pohjolassa ja Baltiassa

Telia

Telia Company ja Netflix alueelliseen yhteistyöhön Pohjolassa ja Baltiassa

Tiedote.
Julkaistu: 18.10.2016 klo 11:03
Julkaisija: Telia

Asiakkaamme haluavat viihdepalveluunsa napin painalluksella laajan valikoiman tv- ja suoratoistopalveluita eri lähteistä. Netflix-kumppanuuden myötä tv-asiakkaamme voivat katsoa saumattomasti laajaa sisältövalikoimaa, kuten kriitikoiden kiittämiä Netflixin alkuperäisiä sarjoja, Hollywood-elokuvia, suosittuja tv-show-ohjelmia, dokumentteja, riippumattomia elokuvatuotantoja, stand-up-komiikkaa ja laajaa lastenohjelmien valikoimaa.

Sonera Viihteen asiakkaat saavat 18.10. alkaen Netflixin käyttöönsä juuri myyntiin tulleella uudella mediaboksilla. Uusi, 17.10 lanseerattu mediaboksi kuuluu laajakaista-asiakkaille tarjottavaan Sonera Viihde-palveluun.

Netflixin jäsenet voivat käynnistää Netflix-sovelluksen monella tavalla. Netflix on yhdistetty Sonera Viihteen päävalikkoon ja sen voi käynnistää myös ohjelmaoppaasta ja sovelluskaupasta, jolloin käyttäjän ei tarvitse vaihtaa laitetta, tv:n sisältölähdettä eikä kaukosäädintä. Uudet asiakkaat voivat kirjautua Netflixiin suoraan tv:n sovelluksesta ja alkaa heti nauttia palvelun sisällöistä.

“Haluamme uudella mediaboksilla varmistaa, että TV-asiakkaittemme käyttökokemus on ajan tasalla. Kumppanuus Netflixin kanssa tarjoaa asiakkaillemme mahdollisuuden valita saumattomasti tv- ja suoratoistopalvelumme ja Netflixin palveluiden välillä”, sanoo Telia Companyn globaalien tv- ja mediapalveluiden johtaja Johanna Berlinde.

“Tuomalla Netflixin valikoimaan vahvistamme asemaamme ykkösvaihtoehtona, kun asiakkaat haluavat helppokäyttöisen tv- ja suoratoistopalvelun, jossa on laajin ja tuorein viihdesisältöjen valikoima,” sanoo Soneran tv-liiketoiminnasta vastaava Henrik Laine.

Soneran asiakkaat voivat pian nauttia The Crown-sarjasta. 4.11. lanseerattava draama kertoo sisäpiirin tarinan kahdesta maailman tunnetuimmasta osoitteesta, Buckinghamin palatsista ja Downing Street 10:stä sekä juonittelusta, rakkaustarinoista ja junailuista 1900-luvun jälkipuoliskoa muovanneiden tapahtumien taustalla.

Liitetiedostot

Sonera on uuden sukupolven operaattori, jonka palvelut mahdollistavat sujuvampaa arkea, valinnan vapautta ja uusia mahdollisuuksia kuluttajille, yrityksille ja yhteisöille. Soneralla oli vuoden 2015 lopussa noin 4,4 miljoonaa liittymäasiakasta ja noin 3700 asiantuntijaa töissä. Sonera edistää digitalisaatiota muun muassa investoimalla vuosittain noin 200 miljoonaa euroa suomalaisten verkkoyhteyksiin. www.sonera.fi

Sonera on osa kansainvälistä Telia Companya. Tarjoamme toimivat ja kilpailukykyiset yhteydet ympäri maailmaa helposti ja huolettomasti. Toimintamme nojaa vastuullisen liiketoiminnan periaatteisiin. Lue lisää meistä www.teliacompany.com

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs